CSR – Responsabilitate sociala

Clinicile DENTESSE  integreaza principiile sustenabilitatii in activitatile curente pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta pentru comunitatea in care traim si pentru actionarii nostri. Ne pasa de comunitatea in care traim si de aceea ne implicam activ pentru a adauga valoare acesteia. Clinicile DENTESSE colaboreaza cu organizatiile non governamentale (ONG-uri) pentru proiecte de dezvoltare si educare a comunitatii.

Programe de informare in scoli si gradinite DENTESSE 

Inca de la lansare, clinicile DENTESSE si-au propus sa se implice social pentru informarea copiilor si parintilor cu privire la importanta profilaxiei dentare si a vizitei regulate la medicul stomatolog. Prin programul „In vizita la Zana Maseluta”, medicii nostri au consiliat peste 2000 de copii din scolile si gradinitele din Moldova.

In opinia noastra, educarea este fundamentul unei societati moderne. In Romania, doar 30% din populatie au toti dintii naturali, fapt ce ne plaseaza pe ultimele locuri la capitolul sanatate si igiena dentara in Europa. In acest context, educatia in domeniul stomatologic este mai mult decat primordiala pentru copii nostri. O igiena orala corespunzatoare si vizita la medicul stomatolog trebuie sa devina o cutuma in societatea noastra. Din acest motiv scopul nostru este sa informam prin toate canalele disponibile oamenii din comunitatea in care activam si sa ii orientam catre preventie si un mod de viata sanatos si echilibrat.

„Zambet pentru oricine”, un program de responsabilitate DENTESSE

Din pasiune pentru stomatologie si prin pozitia de lider de piata pe care o detinem, consideram o responsabilitate procesul de educare a tuturor copiilor cu privire la importanta sanatatii si a igienei orale. Prin programul „Zambet pentru oricine”, ne-am propus, in colaborare cu organizatiile nonguvernamentale, sa venim in ajutorul acelor copii mai putin norocosi. Astfel, am oferit tratamente si consiliere pentru zeci de copii si tineri si vom continua acest proces. Pas cu pas, vom reusi sa educam societatea in care traim si sa evoluam in directia cresterii nivelului de calitate a serviciilor de sanatate.