Laborator dentar

Tehnica dentara prin tehnologie digitala CAD-CAM

Clinicile DENTESSE pun primul plan siguranta pacientului si calitatea serviciilor oferite. Un aspect foarte important in realizarea serviciilor stomatologice este dat de serviciul de tehnica dentara. Pentru a obtine o sinergie intre serviciile stomatologice si lucrari de calitate superioara, am decis sa deschidem laboratorul dentar propriuDental Direct.

Laboratorul dentar vine in intampinarea medicilor stomatologi si a pacientilor cu lucrari si servicii de cea mai inalta calitate realizate utilizand tehnologia digitala CAD-CAM. Precizia lucrarilor realizate ofera eficientizarea timpului de lucru pentru medicul stomatolog si rezultate de exceptie pentru pacient.

Echipa noastra de tehnicieni dentari este alcatuita din oameni pasionati si cu talent care inteleg si imbina perfect nevoia estetica si functionala pentru fiecare lucrare realizata. Suntem de parere ca fiecare coroana sau punte este o lucrare de arta realizata de oameni atenti la detalii si cea mai performanta tehnologie CAD-CAM disponibila in acest moment.

Laboratorul de tehnica dentara propriu prezinta urmatoarele avantaje:

  • Control asupra calitatii lucrarilor realizate, prin utilizarea de tehnicieni dentari calificati si tehnologie digitala CAD-CAM;
  • Rapiditate in executia lucrarilor, fara a afecta calitatea lucrarii realizate;
  • Timpi mai scazuti pentru executia planului de tratament;
  • Grad ridicat de precizie si acuratete a lucrarilor realizate;
  • Control asupra materialelor si tehnologiilor utilizate pentru fiecare tip de lucrare in parte.