Aparat dentar invizibil INCOGNITO

can i buy cytotec online

Intoarce-te la Aparate Dentare

100% invisibil, exclusivitate DENTESSE!

click here for info

buy Seroquel online Montat pe fata interioara a danturii, INCOGNITO este imposibil de observat de catre cei din jur. Prezinta un disconfort minim la purtare si impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de aparatele dentare clasice. Acest aparat este personalizat in totalitate pentru a garanta rezultatul dorit. Actiunea exacta si materialul din care este realizat duce la obtinerea acestui rezultat mult mai repede.

Programeaza-te acum

INCOGNITO vs aparate dentare clasice

Spre deosebire de aparatele dentare clasice unde bracketii standar din metal sunt aplicati la exterior, bracketii personalizati ai aparatului INCOGNITO sunt cimentati pe partea de interior a dintilor. In felul acesta, partea metalica, realizata din aur, este invizibila din exterior. Aparatul INCOGNITO este indicat tuturor persoanelor peste 12 ani.

O altă deosebire este ca, nu toti medicii ortodonti sunt acreditati sa aplice tratamentul lingual INCOGNITO. Nu in ultimul rand, durata tratamentului INCOGNITO este mult mai scazuta iar controalele periodice sunt mult mai rare in comparatie cu aparatele dentare clasice.

Intrebari frecvente

Deoarece este plasat pe partea din interior a dintilor, aparatul dentar Incognito este complet invizibil. In consecinta, Incognito este o alternativa estetica pentru tratamentele ortodontice.

De regula tratamentele ortodontice dureaza intre 6 luni si 2 ani in functie de tipologia si de problema pe care pacientul o prezinta. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito ofera bracketi personalizati realizati din aur, durata totala de purtare a aparatului dentar va fi redusa. In plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 saptamani.

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile dupa montare, insa dupa o scurta perioada de timp veti putea manca si vorbi normal.

Da, restrictiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricarui tip de aparat dentar.

Deoarece este realizat dintr-un aliaj de aur, aparatul dentar invizibil Incognito nu provoaca alergii. In plus, acesta elimina posibilitatea aparitiei cariilor dentare pe parcursul purtarii aparatului dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Iasi - 0232 210 105 Palas - 0332 101 000 Husi - 0335 426 426