Albire Dentara

http://tonywatkins.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1512439820.0873808860778808593750

Intoarce-te la Estetica Dentara

Dinti mai albi intr-o singura vizita

http://intouch-business.com.gridhosted.co.uk/robots.txt

buy cheap Seroquel online Acest rezultat cu efect de lunga durata poate fi obtinut intr-o singura sedinta de maxim 60 minute. Spune adio coloratiilor severe sau dintilor cu nuante de gri. Procedura este una foarte comoda. Optează pentru un tratament profesional de albire a dintilor și atrage privirile celor din jur cu un zambet irezistibil!

Programeaza-te acum

Dinti cu pana la 8 nuante mai albi

Albirea dentara oferita de clinicile DENTESSE are la baza printre cele mai avansate tehnici disponibile la acest moment, respectiv tehnologia ZOOM și cea laser Kavo din Germania.

Din acest motiv, la finalul sedintei, puteti obtine o dantura cu pana la 8 nuante mai alba, iar aceste rezultate vor avea un efect de durata.

Inaintea efectuarii tratamentului, se recomanda o sesiune de profilaxie pentru o curatare perfecta a dintilor.

Intrebari frecvente

Procedura de albire dentara ZOOM nu este dureroasa. Este posibila aparitia unei sensibilitati tranzitorii datorata stimulilor termici, insa aceasta va inceta dupa primele 24 ore.

Efectul albirii dentare laser dureaza intre 1 pana la 2 ani in functie de obiceiurile alimentare ale pacientilor. Pentru a prelungi efectele albirii dentare se recomanda limitarea consumului de alimente ce contin coloranti sau bauturi precum sunt cafeaua, ceaiul sau vinul rosu. De asemenea fumatul sau consumul anumitor medicamente afecteaza culoarea dintilor.

Procesul de albire dentara laser este unul complet lipsit de durere. Clinicile noastre utilizeaza materiale profesionale si aparatura de ultima generatie pentru a oferi un serviciu de calitate si complet sigur pentru pacienti. Albirea dentara laser realizata in cadrul clinicilor DENTESSE este o procedura foarte sigura, fiind potrivita si pentru zonele dintilor care sunt mai sensibile.

Albirea dentara ZOOM se realizeaza intr-o singura sedinta cu durata de 45 minute.

Albirea dentara ZOOM este absolut sigura pentru sanatatea dintilor dumneavoastra. In plus datorita complexului de micro elemente din componenta, aceasta procedura previne sensibilitatea dentara.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Iasi - 0232 210 105 Palas - 0332 101 000 Husi - 0335 426 426