Fatete ceramice E.Max

look at this website

Intoarce-te la Estetica Dentara

Dinti albi si simetrici

purchase Lyrica in canada

http://oceanadesigns.net/images/granite/golden-crystal/golden-crystal-t.jpg Cea mai buna varianta de estetica dentara non invaziva, fatetele dentare corecteaza diverse anomalii precum dinti scurti, fisurati, ciobiti sau patati, dar și prezenta strungaretei. Acestea se integreaza perfect pe suprafata dentara. Dintii vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorita.

Programeaza-te acum

Biocompatibilitate ridicata

Realizate prin tehnologie digitala CAD-CAM, fatetele E.Max sunt foite foarte subtiri din ceramica care se cimenteaza pe suprafata externa a dintelul prin tehnici de ultima generatie. Dupa cimentare, fatetele cresc rezistenta dintelui de pana la 10 ori. Iar grație transluciditatii ceramicii, care permite trecerea luminii, la fel ca smaltul, fatetele ceramice E.Max ofera un aspect estetic natural.

Realizate din cele mai noi materiale din care sunt alcatuite, aceste fatete nu provoca niciun fel de reactie alergica, datorita biocompatibilitatii ceramicii cu tesuturile gingivale.

Intrebari frecvente

Aplicarea fatetelor dentare este un proces lipsit de durere. Ele au rol de a imbunatati aspectul dintilor si presupun un tratament minim invaziv.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Iasi - 0232 210 105 Palas - 0332 101 000 Husi - 0335 426 426