Protetica dentara

Intoarce-te la Estetica Dentara

Alternativa la implantul dentar

orlistat delivry

check over here Coroanele dentare se folosesc atunci cand un dinte este prea distrus si are nevoie sa fie acoperit. Daca unul sau mai multi dinti sunt irecuperabili, lipsa acestora poate fi inlocuita doar prin implanturi sau cu punti dentare fixe. Pentru absenta unui numar mare de dinti se folosesc protezele dentare care se indeparteaza zilnic pentru igienizare.

Programeaza-te acum

Tehnologie digitala CAD-CAM

Lucrarile protetice facute prin aceasta tehnologie pot fi realizate integral ceramice si metalo-ceramice. La acestea se adauga cele din ceramica pe suport de zirconiu, respectiv cele din materiale nobile si seminobile.

In ultimii ani, coroanele metalo-ceramice  au fost inlocuite cu cele de ceramica pe suport de zirconiu. Asta deoarece dioxidul de zirconiu este un material foarte dur, de culoarea dintelui care este frezat  computerizat prin tehnologia digitala CAD-CAM. Ulterior, pe acest suport, ceramica este pictata manual de catre un tehnician ceramist. Zirconiul este biocompatibil si nu genereaza alergii.

Intrebari frecvente

Cea mai buna alegere pentru o lucrare protetica dentara este ceramica pe suport de zirconiu. Acesta este un material perfect biocompatibil, foarte rezistent si care ofera rezultate estetice de exceptie. Comparativ cu o structura metalo-ceramica clasica, structura ceramica-zirconiu ofera rezultate mult mai estetice si naturale.

Da, acest tip de lucrare protetica isi pastreaza un timp indelungat proprietatile si sunt mai rezistente in timp.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu au un grad de naturalete mult mai mare. Dioxidul de zirconiu este un material de culoarea dintelui care se prelucreaza, nu se toarna precum metalul, si este frezat computerizat prin tehnologia CAD CAM. Rezultate unei astfel de lucrari protetice sunt foarte estetice si mult mai rezistente in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Iasi - 0232 210 105 Palas - 0332 101 000 Husi - 0335 426 426