Implant dentar

Intoarce-te la Implant dentar

Avantajele implantului dentar

Implanturile dentare reprezinta cea mai completa si eficienta modalitate de inlocuire a dintilor. Implantul inlocuieste radacina dintelui pierdut, previne migrarea dintilor invecinati, permite protezarea fixa in situatiile in care s-ar impune purtarea protezelor mobile, stopeaza procesul de atrofiere osoasa si previne retractia gingiei.

Programeaza-te acum

Tehnologie de ultima generatie

Implantul dentar este un dispozitiv de titan de inalta puritate care inlocuieste radacina dintelui. Acesta se insera pe locul fostelor radacini, constituind baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemanatoare dintilor naturali.

Pentru a determina daca implantul dentar este solutia pentru situatia dumneavoastra, primul pas este efectuarea unei radiografii tridimensionale cu computerul tomograf din centrul de imagistica DENTESSE. Pasul urmator este folosirea unui software complex de planning al implantului pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzatoare, a nervilor sau a sinusurilor.

Intrebari frecvente

Igiena riguroasa, precum si verificari anuale ale implanturilor dentare efectuate in cadrul clinicii noastre cu un aparat special care masoara stabilitatea acestora, mentin implanturile in stare perfecta pentru multi ani. Daca veti mentine o igiena bucala corespunzatoare, click this link now implanturile dentare pot rezista toata viata. Statistici mondiale arata ca intre 85% si 99 % dintre implanturile inserate functioneaza fara probleme.
Este recomandata vizita periodica la medicul stomatolog pentru sedinte de control si igienizare profesionala cel putin o data pe an. Pentru a evita orice problema, controlul periodic la 6 luni este cel mai recomandat.
Interventia chirurgicala este Homepage complet nedureroasa, efectuandu-se sub anestezie locala. La cererea pacientului si in functie de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistata de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea. Citeste mai multe despre implantul dentar pe blogul Dentesse.
Costurile implantului dentar pot fi estimate corect dupa o consultatie la medicul specialist implantolog.
Tehnologia de fabricatie, materialele folosite, tipul implantului, traditia si experienta producatorului sunt doar cateva elemente care pot determina pretul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel si nu toti producatorii ofera garantie pentru implanturi.
Implantul dentar este un corp strain ce va fi inserat in mandibula sau maxilarul dumneavoastra. Ca in orice domeniu, exista producatori de varf, cu experienta de zeci de ani, care au demonstrat in timp ca produc implanturi de calitate, cu o rata extrem de mica de pierderi, cat si producatori care, aparuti recent, fara experienta si traditie in domeniu, doresc acapararea pietii cu produse ieftine, dar de o http://oceanadesigns.net/sitemap-misc.xml calitate mai mult decat indoielnica. Un astfel de implant dentar este intr-adevar ieftin, dar prezinta riscuri majore. La Dentesse, am ales sa lucram doar cu producatori de renume, cu traditie si a caror produse utilizate in cele mai mari clinici dentare din lume. Implantul dentar este o procedura care nu ar trebui repetata. De aceea va sfatuim sa puneti in balanta toate aspectele colaterale, si nu doar pretul. Un implant de proasta calitate, poate duce la complicatii severe si traume ireversibile, in mai putin de 2 ani.
Implant dentar Iasi si Husi prin Dentesse.
Dentesse utilizeaza implanturi dentare MIS (USA) si BREDENT (Germania)
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Iasi - 0232 210 105 Palas - 0332 101 000 Husi - 0335 426 426