Albire dentara laser

Intoarce-te la Estetica dentara

Rezultate cu pana la opt nuante mai alb

Un zambet imaculat in maxim 60 minute cu albirea dentara laser

Albirea dentara profesionala este una dintre cele mai simple si mai comode metode pentru a-ti redobandi stralucirea zambetului. Printr-o singura vizita la medicul stomatolog, iti vei recapata increderea de a zambi si starea de bine.

 

Beneficiile albirii dentare laser:

  • Rezultate imediate de albire cu pana la 8 nuante;
  • Tratament realizat in cele mai sigure conditii si foarte comod;
  • Rezultate cu efect de durata;
  • Tratament sigur fara efecte secundare;
  • Zambet stralucitor intr-o singura sedinta.

Albirea dentara laser este una dintre cele avansate tehnici disponibile pana in prezent. Aceste tratamente de albire sunt realizate in cele mai sigure conditii de catre medicii specialisti DENTESSE cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie Kavo din Germania. Rezultatele uimitoare obtinute in urma tratamentului de albire dentara laser vor oferi pacientului increderea de a zambi fara retineri.

Recomandare! Inainte de realizarea tratamentului de albire dentara laser se recomanda ca dintii sa fie perfect curati. In acest sens recomandam realizarea unei sesiuni de profilaxie pentru a obtine cele mai bune rezultate. 

Sedinta de albire dentara laser dureaza aproximativ 60 de minute. Dupa aceasta sedinta, dintii dumneavoastra vor fi mai albi si zambetul va fi stralucitor.

Efectul albirii dentare laser dureaza intre 1 pana la 2 ani in functie de obiceiurile alimentare ale pacientilor. Pentru a prelungi efectele albirii dentare se recomanda limitarea consumului de alimente ce contin coloranti sau bauturi precum sunt cafeaua, ceaiul sau vinul rosu. De asemenea fumatul sau consumul anumitor medicamente afecteaza culoarea dintilor.

Procesul de albire dentara laser este unul complet lipsit de durere. Clinicile noastre utilizeaza materiale profesionale si aparatura de ultima generatie pentru a oferi un serviciu de calitate si complet sigur pentru pacienti. Albirea dentara laser realizata in cadrul clinicilor DENTESSE este o procedura foarte sigura, fiind potrivita si pentru zonele dintilor care sunt mai sensibile.