Albire dentara ZOOM

Intoarce-te la Estetica dentara

Un zambet stralucitor in numai 45 minute!

 

Daca sunteti sau ati fost fumatori, beti cafea, ceai negru sau alte bauturi colorate, cel mai probabil culoarea dintilor dumneavoastra a avut de suferit. Doriti o schimbare?

Tratamentul de albire a dintilor cu lampa ZOOM 2 Advanced Power este solutia.

Atrage privirile celor din jur cu un zambet irezistibil prin tratamentul de albire a dintilor profesional, care asigura o albire pe timp indelungat a intregii danturi cu pana la 8 nuante.

Ce este ZOOM ?

ZOOM! este cel mai modern sistem de albire al dintilor care exista pe piata la ora actuala.

Nu are nimic in comun cu sistemele de albire de pana acum.

ZOOM! este un procedeu de albire dentara care ofera rezultate remarcabile in doar 45 de minute de tratament in cabinetul stomatologic. Lampa utilizata emite lumina ultravioleta care activeaza peroxidul de oxigen, substanta ce se gaseste in gelul de albire. Formula acestui gel de albire a fost imbunatatita prin adaosul de fosfat de calciu care previne sensibilitatea dentara si confera un luciu crescut smaltului.

Un zambet frumos va schimba viata!

Care sunt avantajele albirii ZOOM?

  • Rapid si comod
  • De durata
  • Albire cu pana la 8 nuante
  • Dovedit clinic a fi sigur si eficient
  • Realizat doar in clinicile profesionale

Coloratii severe

Coloratiile severe de tetraciclina sau dintii cu nuante de gri au un prognostic rezervat, fiind mai greu de albit. Daca ai dinti cu radacina expusa, trebuie sa stii ca aceasta nu se albeste. Dintii ce sunt translucizi pot deveni mai inchisi decat inainte de albire.

  • 70% dintre oameni spun ca un zambet frumos ii ajuta in relatiile interpersonale
  • 30% dintre oameni isi judeca semenii dupa cum arata zambetul lor
  • 80% dintre oameni sunt nemultumiti de zambetul lor

Albirea dentara Zoom isi pastreaza efectul timp de 1-2 ani, in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului.

Albirea dentara ZOOM este absolut sigura pentru sanatatea dintilor dumneavoastra. In plus datorita complexului de micro elemente din componenta, aceasta procedura previne sensibilitatea dentara.

Rezultatele obtinute prin albirea dentara ZOOM pot fi prelungite prin renuntarea la obiceiurile care produc colorarea. De asemenea este importanta vizita periodica la medicul stomatolog la 6 luni si igienizarea profesionala realizata in cabinetul stomatologic.

Procedura de albire dentara ZOOM nu este dureroasa. Este posibila aparitia unei sensibilitati tranzitorii datorata stimulilor termici, insa aceasta va inceta dupa primele 24 ore.

Albirea dentara ZOOM se realizeaza intr-o singura sedinta cu durata de 45 minute.