Aparat dentar Invisalign

Intoarce-te la Aparate dentare

O dantura aliniata complet, fara durere

Un aparat dentar Invisalign este alternativa invizibila a aparatului dentar cu bracketi, fiind una dintre cele mai moderne solutii pentru indreptarea dintilor. Acest aparat are structura unei gutiere transparente si permite corectarea unor probleme de aliniere a dintilor.

Motivele pentru care sa alegi aparatul dentar Invisalign:

 • este un aparat aproape imposibil de observat, mobil si personalizat;
 • nu sunt impuse restrictii alimentare;
 • permite realizarea igienei dentare mult mai usor, deoarece este mobil si poate fi inlaturat cu usurinta pentru periaj;
 • acesta nu produce discomfort sau durere, aligner-ele fiind realizate dintr-un material plastic;
 • este o solutie discreta ce ajuta milioane de oameni din intreaga lume.

Etapele tratamentului ortodontic cu aparatul dentar Invisalign:

 1. Medicul ortodont specialist va realiza mulajul dintilor tai
 2. Mulajele realizate vor ajunge in Statele Unite in laboratulul specializat Invisalign. Prin tehnologia 3D specialistii vor realiza un set de gutiere personalizat pentru dintii tai pentru tot parcursul tratamentului;
 3. Tratamentul propriu zis va incepe dupa primirea setului personalizat de gutiere.

Tratamentul presupune schimbarea la un interval de circa 2 saptamani a gutierelor. Schimbarea se face in functie de progresul realizat si in acord cu recomandarea meducului ortodont. Finalitatea tratamentului va fi indreptarea completa a dintilor, astfel pacientul va obtine un zambet perfect estetic.

Beneficiile incontestabile ale aparatului dentar Invisalign:

 • Nu afecteaza calitatea vietii intrucat pacientul nu va simti ca poarta aparat dentar;
 • Zambetul este transformat cu usurinta si cu cel mai mare confort;
 • Este foarte discret, fiind aproape invizibil.

Aparatul dentar invizibil Invisalign este solutia moderna pentru un zambet perfect functional si estetic. Acesta este o alternativa moderna pentru cei care nu isi doresc un aparat dentar clasic, cu rezultate pe masura.  Afla mai multe despre procesul Invisalign din urmatorul video:

 

 

Acest aparat este indicat pentru a corecta dintii strambi. Eligibilitatea pentru program se va stabili in cadrul clinicii noastre de catre unul din medicii nostri specialisti. Programeaza-te pentru o consultatie ortodontica de specialitate aici.

Invisalign foloseste o tehnologie avansata care deplaseaza dintii prin miscari precise, controland atat gradul de deplasare cat si moment de deplasare. Pentru fiecare perioada este realizat un aligner personalizat care deplaseaza dintii in pozitia prescrisa.

Alianiatorii Invisalign trebuiesc purtati in permanenta pe toata durata tratamentului, exceptie fac momentele in care mancati sau efectuati periajul dentar.