Chirurgie orala

Intoarce-te la Chirurgie dentara laser

Interventii sigure cu anestezie asistata

 

Clinicile DENTESSE ofera pacientilor servicii de chirurgie orala sub anestezie locala, sedare intra-venoasa si inhalo-sedare asistata de medic specialist ATI.

Tehnici de chirurgie oro-dentara realizate de echipa de medici specialisti DENTESSE:

Interventii chirurgicale dentare efectuate la nivelul cavitatii bucale

In aceasta categorie se inscriu: extractia dentara, rezectia apicala, chistectomia, chiuretajul periapical si chiuretajul subgingival.

Rezectii apicale

Rezectia apicala este o metoda chirugicala ce consta in extirparea apexului dentar impreuna cu tesutul osos înconjurator infectat, fiind precedata sau nu de tratamentul endodontic corect si de obturatia perfecta a canalului.

Regularizari ale crestelor alveolare

Regularizarea crestelor alveolare presupune netezirea substratului osos in urma extractiilor. Aceasta tehnica se foloseste in vederea obtinerii unui camp protetic optim protezarilor ulterioare.

Chirurgie orala parodontala

Cand vorbim despre chirurgie dentara parodontala, ne gandim la tehnici noi de regenerare osoasa si tisulara ghidata. Se apeleaza la acest tip de chirurgie in vederea pastrarii si prelungirii duratei de viata a dintilor parodontotici.

Chirurgie plastica gingivala

Se realizeaza in cazurile in care este necesara refacerea morfofunctionala si estetica a tesuturilor gingivale.

Procedurile chirurgicale sunt efectuate in mod curent in clinica noastra sub anestezie loco-regionala si la cererea pacientului. In functie de complexitatea cazului, se poate efectua inhalo-sedare sau analgo-sedarea asistata de medic specialist A.T.I

Clinicile DENTESSE va pun la dispozitie interventii chirurgicale de tipul: extractii dentare, rezectii apicale, chiuretaj subgingival si periapical sau chistectomie. Toate interventiile se realizeaza sub anestezie de catre medici specialisti cu experienta in domeniu.

Chirurgia orala presupune tratamentul operator al unor afectiuni, traumatisme sau defecte de ordin functional si estetic de la nivelul cavitatii orale, dintilor si a maxilarelor.

Sinus lift este o procedura chirurgicala complementara realizata inainte de un implant dentar. Aceasta interventie presupune crearea spatiului necesar in masa osoasa, spatiu care va putea sustine pe termen lung implantul dentar. Procedura este una complementara si necesara pentru a asigura succesul pe termen lung al implantului.