Fatete dentare Lumineers™

Intoarce-te la Estetica dentara

Un zambet ireprosabil garantat pe viata

Cum au reusit aceste fatete dentare sa satisfaca pretentiile vedetelor din Beverly Hills? De ce sunt preferate de medicii stomatologi din intreaga lume si, bineinteles, de pacienti?

Raspunsul este simplu si se bazeaza pe cele 6 mari avantaje ale fatetelor Lumineers:

1. Nu necesita slefuirea dintelui

Fiind mult mai subtiri decat alte tipuri de fatete dentare, in majoritatea cazurilor acestea nu necesita slefuirea dintelui in prealabil, aspectul lor fiind unul foarte natural. In plus, datorita simplitatii fatetelor Lumineers, perioada de tratament este redusa.

Ce beneficiu major presupune aceasta calitate? Faptul ca, nefiind necesara slefuirea dintelui, tratamentul este reversibil.

2. Nu necesita anestezie

Datorita faptului ca dintele pe care este aplicata fateta dentara nu necesita slefuire, tratamentul este unul minim invaziv si, implicit, nedureros.

3. Nu necesita fatete provizorii

Spre deosebire de alte tipuri de fatete dentare, care necesita slefuirea dintelui pentru a putea fi aplicate si pentru a avea un aspect natural, in cazul tratamentului cu Lumineers nu este necesara aplicarea unor fatete dentare provizorii, care sa mascheze dintele natural.

In plus,sunt necesare doar 2 vizite la specialistul in estetica dentara. In prima vizita medicul ia amprenta, urmand ca dupa 4-6 saptamani (timp in care este trimisa amprenta in Santa-Maria, California, sunt realizate fatetele Lumineers si sunt trimise inapoi)  fatetele sa fie cimentate.

4. Au garantie pe viata

Lumineers sunt realizate in USA si sunt personalizate in functie de necesitatile si dorintele fiecarui pacient. Datorita precizie cu care sunt fabricate, aceste fatete dentare ofera siguranta unui tratament reusit si durabil in timp, fiind trimise din California impreuna cu certificatul de garantie pe viata.

Singura conditie pentru ca aceasta garantie sa nu se piarda este respectarea sedintelor periodice de provilaxie – o data la 6 luni. Prin programul Dental Recall, cu siguranta nu vei uita de sedinta de profilaxie!

5. Pot fi aplicate peste coroanele vechi

In cazul in care coroanele tale nu mai corespund cerintelor estetice, poti apela oricand la fatetele dentare Lumineers. Astfel, vei economisi timp, zambetul tau va fi ma alb, iar aspectul sau impecabil va dura cel putin 20 de ani.

6. Nu apare sensibilitate la nivelul danturii dupa tratament.

Fiind un tratament minim invaziv ce nu necesita slefuirea dintelui, dupa aplicarea fatetelor dentare Lumineers nu apare sensibilitate la nivelul danturii, ca in cazul anumitor tipuri de fatete dentare. Zambetul tau va avea un aspect incredibil instant!

Acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda daca luam in considerare faptul ca este singurul tip de fatete dentare din lume pentru care exista studii ce se intind pe 20 de ani.

Atentie, insa! Pentru a avea certitudinea ca ele sunt realizate in deplina armonie cu intreaga ta imagine si ca se integreaza perfect in structura chipului tau, alege un specialist in estetica dentara certificat pentru realizarea acestui tip de tratament!

Dr. Ionela Dumitru,  medic Dent Estet Bucuresti, clinica partenera DENTESSE, este specialistul care a introdus acest tip de fatete in Romania, si se numara printre putinii medici dentisti esteticieni care a obtinut certificarea Lumineers.

Daca dintii nu sunt in stare buna, se recomanda tratarea acestora. Dupa tratament, doctorul va putea sa determine daca fatetele dentare sunt o optiune buna.

Aplicarea fatetelor dentare este un proces lipsit de durere. Ele au rol de a imbunatati aspectul dintilor si presupun un tratament minim invaziv.

Fatetele Lumineers sunt aplicate de catre un specialist certificat in estetica dentara. Clinica DENTESSE va pune la dispozitie o echipa de profesionisti care iti vor oferi rezultate de exceptie si un zambet de vedeta.