Punti dentare

Intoarce-te la Estetica dentara

Fixarea dintilor. Zambet estetic natural

Puntea dentara reprezinta o succesiune de coroane dentare fixate in ambele parti de dinti naturali sau de bonturi protetice fixate pe implanturi.

Beneficiile pentru puntea dentara:

  • Previne migrarea dintilor spre spatiul gol ramas dupa extractie
  • Previne deterioarea dintilor si inflamatiile gingivale cauzate de bacteriile ce se dezvolta in spatiile interdentare
  • Reduce riscul de retragere a osului de sustinere
  • Asigura un aspect estetic bun si functia de masticatie adecvata
  • Asigura sanatatea pe termen lung a intregului zambet

Tipuri de punti dentare:

  • Punti din metal cu coroane metalice si acoperite cu portelan – sunt punti rezistente. Acestea redau functionalitatea masticatorie si un aspect estetic adecvat danturii dumneavoastra.
  • Punti din Zirconiu – ofera aspectul estetic cel mai apropiat de cel al dintilor naturali. Sunt compler biocompatibile (fara reactii alergogene), extrem de rezistente la fortele masticatorii si nu prezinta acea linie gri ce poate aparea la puntile metalice. Zirconiul este foarte bun atat pentru puntile pe dinti naturali cat si pe implanturi. Se recomanda utilizarea impreuna cu coroanele dentare EMAX pentru rezultate de exceptie.
  • Punti din PEEK pentru implanturi. Este o aplicatie de avangarda in domeniul dental. Materialul PEEK este deja utlizat cu succes in medicina restorativa a oaselor. Acest material este de 7 ori mai usor decat metalul si zirconiul. Datorita faptului ca are o structura flexibila, are un foarte bun coeficient de absorbtie a fortelor masticatorii. Prin utilizarea Peek-ului, durata de viata a implanturilor va creste semnificativ.

Puntile dentare sunt create in propriul laboratorul dentar, de catre tehnicieni dentari cu multa experienta in domeniu. Colegii nostri se folosesc de ultimele tehnologii CAD-CAM si utilizeaza cele mai bune materiale pentru a se asigura ca dantura noua este cat mai similara dintilor naturali.

Datorita nivelului inalt de personalizare, fiecare lucrare dentara realizata in cadrul clinicilor DENTESSE cere o indemanare creativa iesita din comun. Pentru noi, controlul total asupra calitatii lucrarii este imperativ necesar si nivelul de concentrare si dedicare al tehnicienilor este maxim, intrucat fiecare micron conteaza.

Clinicile DENTESSE iti ofera profesionalism in orice serviciu realizat. Scopul nostru este sa iti oferim un zambet pe termen lung estetic, natural si 100% functional. Veti regasi in clinicile noastre medici stomatologi cu viziune si orientati catre rezultate.

Pentru a realiza o consultatie la unul din medicii nostri specialisti nu ezita sa ne contactezi.

Crearea si fixarea unei punti dentare dureaza de obicei in 7 – 9 zile (in functie de materialul ales de catre pacient).

Puntile dentare sunt realizate in laboratorul dentar propriu DENTESSE de catre o echipa de tehnicieni certificati si foarte dedicati.

Da, se pot realiza punti dentare care se sprijina pe implanturi. In functie de recomandarea medicului specialist, se poate determina necesitatea unei punti dentare si termenul in care aceasta poate fi realizata. Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea Implantul Dentar.