Reabilitare totala 24H

Intoarce-te la Implant dentar

Recapata-ti dantura completa intr-o zi!

Lipsa unuia sau mai multor dinti este o cauza majora de disconfort psihic si afecteaza calitatea vietii, cat si sanatatea intregului organism. Multumita inovatiei tehnologice in domeniul stomatologic, clinica noastra ofera posibilitatea redarii unei danturi complete pe maxilar sau pe mandibula in 24 ore, cu ajutorul sistemului de implant multiplu german Fast & Fixed.

Sistemul de implant dentar Sky Fast & Fixed, este patentat de Bredent (Germania) si este  recomandat pacientilor care au mai multi dinti lipsa (sau sunt pe cale sa piarda toata dantura) in partea de sus sau de jos a gurii. Tratamentul presupune utilizarea a 6 implanturi in maxilar si a 4 implanturi in mandibula. Implanturile vor fi introduse in diverse unghiuri, in asa fel incat structura osoasa a pacientului sa fie utilizata in mod optim.

Marele avantaj al sistemului de implant multiplu este faptul ca procedura se realizeaza in 24 de ore, pacientul beneficiind de un zambet impecabil si perfect functional.

Beneficiile tratamentului Sky Bredent implant dentar multiplu sunt:

  • Dantura perfect functionala in 24 ore dupa terminarea operatiei
  • Rezultate perfect estetice, dintii noi avand aspect identic cu cei naturali
  • Interventia se realizeaza FARA DURERE pentru pacient
  • Timp de interventie redus, aproximativ2 ore pentru fiecare arcada
  • Extractia dintilor cu probleme poate avea loc chiar inainte de operatie
  • Elimina necesitatea unor operatii complexe precum sunt aditiile osoase sau operatia de ridicare de sinus
  • Costuri totale mai reduse fata de implanturile clasice
  • De procedura pot beneficia si pacientii cu diabet sau parodontoza
 

In general acest tratament presupune 2 etape:

A. In prima etapa va avea loc consultarea pacientului. In etapa de dignosticare, sunt necesare radiografii computerizate, ce vor fi realizate in cadru centrului nostru de radiologie. Interventia va avea loc in ziua urmatoare, sub anestezie locala sau generala (daca este necesar) in cele mai sigure conditii de catre unul dintre medicii nostri specialisti. Dupa terminarea operatiei de implantare, se va lua o amprenta dentara a pacientului. Pe baza acestei amprente, laboratorul nostru dentar va crea o dantura temporara, menita sa fie utilizata pana cand implanturile se vor integra in os.

B. A doua etapa va avea loc dupa ce implanturile vor fi integrate (de obicei dupa minim 4 luni). Se va verifica cu metode specifice daca implanturile s-au integrat corespunzator. Apoi va fi luata o noua amprenta dentara care va fi livrata laboratorului nostru dentar. Tehnicienii dentari vor crea o punte dentara pentru pacient. Dupa ce puntea va fi gata, doctorul va verifica daca puntea dentara se potriveste perfect. Odata ce se constata ca puntea este potrivita, tehnicienii vor completa puntea cu noua dentitie. Materialul din care e facuta puntea si dentitia depinde de recomandarea specialistului si de alegerea pacientului. In vizitele urmatoare, doctorul va verifica daca noua dentitie este estetic si functional pregatita pentru pacient. Dupa toate aceste operatiuni, doctorul va fixa dentitia finala pe implanturi.

Sistemul de implant dentar multiplu Sky Fast & Fixed este o procedura fara durere ce ofera REZULTATE in 24H. Este una dintre solutiile de ultima generatie ce va permite sa aveti un zambet impecabil si perfect functional. Specialistii nostri iti ofera suport si consiliere pentru planificarea acestei interventii. Programeaza-te astazi pentru o consultatie de specialitate in una din clinicile noastre.

Da acum puteti beneficia de dantura noua in doar 24 de ore cu ajutorul sistemului german de implant dentar multiplu Bredent Sky Fast&Fixed.

Sistemul de implanturi dentare multiple Bredent Sky Fast&Fixed este recomandat persoanelor care au mai multi dinti lipsa, cat si pentru cei care au pierdut toti dintii sau sunt pe cale sa ii piarda. Sistemul poate fi realizat pentru ambele arcade. De asemenea, sistemul este compatibil cu purtatorii de proteze dentare care doresc o dantura fixa si complet functionala.

Procedura Fast&Fixed este complet nedureroasa, deoarece pacientul va beneficia de anestezie pe toata perioada interventiei.

Prin sistemul Fast&Fixed, costurile de reabilitare totala ale danturii sunt reduse cu pana la 60%. De asemenea, acesta procedura este realizata intr-un interval scurt de timp, ceea ce scuteste pacientul de vizite repetate in cadrul cabinetului stomatologic.

In urma interventiei de implant dentar multiplu, pacientul va primi o dantura 100% functionala in aceeasi zi, lucrare cu care poate manca si vorbi normal. Acest tip de procedura elimina asteptarea pentru operatiile dentare complexe de tipul sinus lift sau aditie osoasa.