DENTESSE este unul dintre cele mai extinse grupuri de clinici medicale dentare din zona Moldovei, cu peste 15 ani de activitate.

Conceptul de stomatologie modernă pe care îl abordează clinicile DENTESSE include tratamentul multidisciplinar, susținut de o echipă medicală specializată în toate ramurile stomatologiei, precum și tehnologiile digitale care vin în completarea expertizei medicale.

Clinicile DENTESSE fac parte din primele alegeri ale pacienților atunci când optează pentru tratamente dentare complexe datorită angajamentului de a oferi servicii stomatologice la standarde occidentale și deschiderii către inovație.

„Suntem dedicați zâmbetelor frumoase ale pacienților noștri, motiv pentru care misiunea noastră, a echipei DENTESSE, este să oferim servicii medicale dentare complete, profesionale. Căutăm în permanență să fim cu un pas înainte, să investim constant în calitatea serviciilor stomatologice, în pregătirea echipei medicale și în tehnologizarea tratamentelor.”

Dr. Amelia Surdu

Lector Universitar, Fondator al clinicilor DENTESSE​

Echipa clinicilor stomatologice DENTESSE abordează toate domeniile medicinei dentare, acoperind specialități precum stomatologie generală, stomatologie dedicată copiilor și adolescenților, radiologie și laborator dentar.

Tratamente dentare digitalizate

Pentru a oferi servicii stomatologice integrate ce asigură confortul pacienților și siguranța deplină a acestora, clinicile DENTESSE includ tratamente digitalizate susținute de tehnologii actuale.

Alege stomatologia digitală!

Tehnologiile digitalizate asigură pacienților tratamente dentare mai precise, eliminând riscul erorii umane, în care este eficientizat cu succes timpul procedurii, dar și durata de recuperare. De asemenea, confortul și reducerea durerii sunt avantaje esențiale pe care stomatologia modernă le aduce în fața metodelor clasice de tratament.

Pentru a atinge cele mai înalte standarde de performanță dedicate comunității în care trăim, clinicile DENTESSE integrează în activitățile curente principii de responsabilitate socială. Vrem să adăugăm valoare societății, motiv pentru care ne implicăm în proiecte de dezvoltare și educare.

Programe DENTESSE de informare în școli și grădinițe

De vorbă cu Eroul Zâmbet este proiectul DENTESSE Kids & Teens de informare și educare prin joc și joacă, pentru a oferi tuturor copiilor și adolescenților șansa de a obține bucuria unui zâmbet frumos și sănătos. Alături de părinți, educatori, învățători și profesori, realizăm cât de important este rolul nostru, al medicilor dentiști, în educarea celor mici pentru a obține sănătatea dentară pe viață. 

Astfel, în cadrul întâlnirilor, copiii au ocazia să discute relaxat și să pună întrebări despre cum trebuie să aibă grijă de dantura lor.

Programe de orientare academică și profesională pentru elevi și studenți

Echipa clinicilor DENTESSE răspunde cu entuziasm invitațiilor facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași în colaborare cu Societatea Studenților Stomatologi din Iași pentru programele de prezentare a studiilor academice.

Proiecte de susținere a comunităților în care trăim

Clinicile DENTESSE sprijină și inițiază o serie de evenimente care potențează valorile orașului Iași.

Pentru că actul medical responsabil implică și susținerea activităților fizice, DENTESSE Open Iași este turneul de tenis dedicat ieșenilor pasionați de acest sport.

Prin participarea în cadrul festivalurilor și evenimentelor de interes local, clinicile DENTESSE se integrează în comunitățile de oameni care își doresc și sunt ajutați să crească.