implant dentar

4 mituri despre implant dentar

Ce stii si ce este adevarat despre implant dentar? Esti in punctul de a alege solutia ideala de inlocuire a unui dinte lipsa? Daca ai luat in considerare varianta unui implant dentar, cu siguranta ai intampinat cateva dintre miturile care te pot speria. Contrar povestirilor despre cat de riscant e implantul dentar, medicii specialisti recomanda aceasta procedura ca fiind cea mai buna pentru recapatarea unui zambet complet.

Iata ce zic specialistii despre 4 cele mai des intalnite preconceptii despre implanturile dentare:

Procedura de inserare a unui implant dentar este dureroasa

Cu siguranta, acesta este cel mai des intalnit mit. Afla ca procedura este complet nedureroasa, se realizeaza sub anestezie locala si analgo-sedare, iar durata interventiei este foarte scurta. Poti citi aici mai multe despre etapele tratamentului de implant dentar.

Recuperarea in urma operatiei de implant dentar creeaza mult disconfort

Intr-adevar, organismul cere o perioada de recuperare in urma inserarii implantului. Materialul din care este confectionat implantul trebuie sa se integreze in organism, iar gingia trebuie sa se vindece in urma interventiei – lucru ce dureaza pana la 3-6 luni, in functie de pacient. Cu toate acestea, nu vei simti niciun disconfort in procesul de vindecare, iar viata de zi cu zi nu va fi afectata.

Investitia financiara a unui implant dentar este prea costisitoare

Pretul unui implant dentar nu este ieftin, mai ales daca il comparam cu pretul unei punti dentare. Dar cu siguranta, investitia este justificabila. Daca luam in considerare mai multi factori de termen lung, putem concluziona ca implanturile dentare sunt de fapt mai ieftine decat o suita de interventii pe care le pot presupune puntea dentara.  In urma procedurii necesare pentru o punte dentara sunt afectati cel putin doi dinti, existand posibilitatea ca in cativa ani acesti dinti sa fie compromisi ireversibil. Poti citi mai multe despre avantajele implantului dentar in comparatie cu alte proceduri aici.

Implantul dentar nu poate reproduce aspectul dintelui natural

Implantul dentar arata complet natural! Pacientul are posibilitatea sa aleaga materialul din care se realizeaza lucrarea protetica dentara definitiva, precum si forma si culoarea acesteia.

Esti pregatit pentru schimbare? In luna noiembrie, in cadrul clinicii DENTESSE beneficiezi de un pachet special la implantul dentar Megagen. Intra aici si afla mai multe despre pretul special la implant dentar si alte oferte ale lunii noiembrie.

Alege cu incredere solutiile profesionale pe care ti le recomanda medicii specialisti ai clinicilor DENTESSE pentru un zambet complet si sanatos. 

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!