implant dentar iasi

Afla adevarul despre tratamentul cu implant dentar!

Afla adevarul despre tratamentul cu implant dentar! Nu tot ce stii despre tratamentul cu implant dentar este adevarat! Medicii specialisti implantologi ai clinicilor DENTESSE demonteaza cele mai des intalnite mituri despre tratamentul de inlocuire a unuia sau mai multor dinti lipsa.

Mit – Aspectul implant dentar nu este natural


Coroana dentara care acopera implant dentar inlocuiesete perfect functionalitatea si estetica unui dinte natural. De asemenea, ai posibilitatea ca impreuna cu medicul dentist specialist implantolog sa alegi materialul din care vrei sa fie realizat viitorul dinte, precum forma si culoarea acestuia.

Mit – Tratamentul cu implant dentar nu este recomandat pacientilor varstinici


Orice pacient care are varsta minima de 18 ani este un candidat ideal pentru tratamentul cu implant dentar. Studile au demonstrat ca persoanele cu varsta de peste 60 de ani, cu o stare de sanatate generala buna, pot inregistra o rata de succes a tratamentului similara cu cea a persoanelor tinere.

Mit – E dificil sa igienizezi implantul dentar


Intrucat inlocuieste un dinte natural, un implant dentar necesita o igienizare completa, precum ceilati dinti. Cu o igiena dentara corespunzatoare, ce cuprinde periajul realizat de doua ori pe zi, utilizarea atei dentare si igienizarea dentara profesionala efectuata de doua ori pe an, te vei bucura de rezultate durabile in timp.

Spre deosebire de protezele dentare, igienizarea unui implant dentar este mai putin complicata. In cazul protezelor dentare mobile, acestea trebuie indepartate atunci cand le cureti, iar in caz contrar, exista sanse ca acestea sa se infecteze.

Mit – Implantul dentar nu ofera rezultate pe termen lung


Asociatia Americana a Chirurgilor Orali si Maxilo-faciali raporteaza ca 95% din implanturile dentare sunt realizate cu succes. Specialistii in stomatologie recomanda implantul dentar ca cea mai buna solutie pe termen lung de inlocuire a dintilor lipsa!

Mit – Interventia chirurgicala este dureroasa


Cu siguranta, acesta este cel mai des intalnit mit. Afla ca procedura este complet nedureroasa, se realizeaza sub anestezie locala si analgo-sedare, iar durata intervetiei este foarte scurta.
In ceea ce priveste perioada imediat urmatoare interventiei de inserare a implantului, medicul specialist iti prescrie o reteta cu antibiotic si antiinflamator pentru a eliminia riscul de infectie si pentru a tine sub control inflamatia.

Mit – Tratamentul cu implant dentar este scump


Pretul unui implant dentar nu este ieftin, dar cu siguranta, investitia este justificabila. Daca luam in considerare mai multi factori de termen lung, putem concluziona ca implanturile dentare sunt in fapt mai ieftine decat o suita de interventii pe care le pot presupune puntile dentare. Puntea dentara poate atrage cu sine multe riscuri, care necesita interventii costisitoare.

Alege sa te informezi intotdeauna corect, din surse sigure, atunci cand iei o decizie pentru sanatatea ta! Apeleaza cu incredere la medicii stomatologi implantologi ai clinicilor DENTESSE si te vei asigura ca primesti cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa.


Te poti programa la o consultatie prin apel telefonic 0232 210 105 sau prin completarea formularului online aici: www.dentesse.ro/contact/

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!