Albirea dintilor prin periaj si Air-Flow

Un zambet cu o dantura alba si impecabila este posibil si simplu de obtinut!

Desi nu ofera aceleasi rezultate precum procedurile de albire dentara, igienizarea profesională cu Air-Flow indeparteaza imediat si eficient petele de pe dinti, fara a afecta smaltul. Nu numai ca imbunatateste semnificativ luminozitatea dintilor, dar si asigura igiena dentara completa. 

Cum functioneaza procedura cu Air-Flow? 

Air-Flow-ul este un dispozitiv ultilizat in tratamentele de profilaxie, precum igienizarea dentara. Acesta foloseste un jet de aer, combinat cu microparticule de bicarbonat de sodiu si apa pentru o curatare intensa, mai ales in zonele cel mai putin accesibile ale cavitatii bucale. Astfel sunt indepartate petele usoare, cauzate de cafea sau vin. Este o procedura cu o actiune rapida, ce vine in completarea detartrajului ultrasonic in sedinta de igienizare. 

Beneficii Air-Flow pentru albirea dentara

  • Imbunatateste aspectul cosmetic al dintilor
  • Indeparteaza colorarea vizibila si nedorita de pe dinți
  • Ofera o senzatie fresh in cavitatea bucala 
  • Este un tratament ce poate fi realizat rapid, inainte de o ocazie speciala

Beneficii pentru sanatatea dentara

  • Previne boala parodontala 
  • Inlatura placa bacteriana 
  • Nu afecteaza smaltul, intrucat este un tratament non-invaziv
  • Ajuta la mentinerea si igienizarea lucrarilor dentare

De ce trebuie sa faci o igienizare profesionala cu Air-Flow?

Igiena dentara care respecta doar periajul zilnic nu este completa! Pentru a asigura un mediu sanatos al cavitatii bucale trebuie realizata cel putin de doua ori pe an o procedura de igienizare completa cu periaj profesional, detartraj si AirFlow. In lipsa igienei dentare complete pot aparea complicatii cum ar fi cariile dentare sau boala parodontala, probleme ce pot cauza pierderea dintilor sau atrofia oaselor maxilare. 

In cadrul clinicilor DENTESSE, poti beneficia de sedinte de igienizare completa cu periaj profesional, detartraj si Air-Flow. Programeaza-te aucm pentru o sedinta de igienizare!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!