aparate dentare invizibile

5 cele mai cautate aparate dentare invizibile

Care sunt 5 cele mai cautate aparate dentare invizibile si cum au devenit atat de populare in randul pacientilor care cauta tratamentul potrivit de indreptare a dintilor?

Cand vine vorba despre zambete frumoase, sunt putini cei care au increderea sa isi dezvaluie dantura. Nu ne-am nascut toti cu un zambet perfect, insa din fericire exista solutii medicale pentru a obtine dinti drepti: tratamentul cu aparat dentar.

Pana acum, aparatul dentar metalic a fost cel mai popular tratament de indreptare a dintilor, iar asta pentru ca este cel mai avantajos, din punct de vedere al costurilor. Cu toate acestea, multe persoane se simt incomodate de aspectul pronuntat al bracketsilor pe dinti. Din acest motiv, tot mai multi pacienti au inceput sa opteze pentru aparate dentare invizibile.

Care este diferenta dintre aparate dentare invizibile si cele clasice?

Aparatele dentare invizbile ofera mai mult confort psihic din punct de vedere estetic, fiind mai putin vizibile pentru cei din jur. Practic, tu esti singurul care stie ca poarta aparat dentar, iar cei din jur observa doar rezultatele.

Mai mult, s-a demonstrat ca acest tip de aparate dentare invizibile reduc atat durata de tratament, cat si riscul de afectare a smaltului si de dezvoltare a cariilor.

5 cele mai cautate aparate dentare invizibile

  • 1. Aparat dentar ceramic este optiunea pe care o prefera cei mai multi din adultii si copiii care vor un aspect subtil al aparatului pe dinti. Bracketsii ceramici sunt mai putin observabili si ofera confort in timpul purtarii.
  • 2. Aparatul dentar safir este o alternativă elegantă și mai puțin vizibilă a tratamentului de îndreptare a dinților, recomandat în special pentru adolescenți și adulți. Datorită safirului din care sunt realizați bracketsii, are efect cameleonic și își păstrează proprietățile incolore pe tot parcursul tratamentului.
  • 3. Aparatul dentar Incognito a impresionat piata stomatologică din SUA și Europa, fiind considerat cel mai popular aparat lingual. Este un aparat dentar care se monteaza pe partea anterioara a dintilor si are brackets realizați din aur. Se realizeaza pe baza amprentarii digitale, fiind 100% personalizat si oferind rezultate in timp scurt. Poate corecta orice anomalie dentara de natura funcționala si estetica, atat la adulti, cat si la copii.
  • 4. Aparatul dentar WIN utilizeaza brackets autolinguranti, care se fixeaza pe fata interioara a dintilor. Spre deosebire de aparatele dentare clasice, aparatul dentar WIN prezinta disconfort minim în timpul purtarii, iar perioada de tratament poate fi mai scurta.
  • 5. Aparatul dentar Invisalign este o alta inovatie tehnologica, ce a adus milioane de zambete cu dinti drepti si frumoși pe chipurile pacientilor. Acest tratament consta in purtarea succesiva a unor gutiere transparente, detasabile si 100% personalizate. Nu este deloc vizibil și reduce perioada de tratatment la 6-8 luni.

Gaseste in clinicile DENTESSE gasesti o gama diversa de tratamente de indreptare a dintilor cu aparat dentar! Programeaza acum o consultatie si ia cea mai buna decizie pentru sanatatea unui zambet frumos!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!