despre implant dentar

Despre implant dentar. 6 lucruri pe care trebuie sa le stii?

Vrei sa afli mai multe despre implant dentar? Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti are un impact negativ atat asupra vietii sociale si a increderii in sine, cat si asupra starii generale de sanitate. Atunci cand un dinte lipsa creeaza disconfort, implantul dentar este solutia optima de tratament care reda estetica si functionalitatea danturii.

Despre implant dentar. Ce trebuie sa stiu?

Se stie despre implant dentar ca a fost lansat initial in anii ’50, dupa care a parcurs un drum lung pana la forma actuala. Noile tehnologii:

  • CBCT (Cone Beam Computer Tomography)
  • CAD CAM (Computer aided design and manufacturing)
  • Planificare digitala

reduc riscul si cresc nivelul de siguranta al tratamentului cu implant dentar.

Reda estetica si functionalitatea danturii

Implantul dentar inlocuieste radacina dintelui, oferind suportul ideal pentru coroana dentara. Pe termen lung, implantul dentar este optiunea ideala.

Dantura fixa nu mobila

Pierderea dintilor este traumatizanta. Purtarea unei proteze mobile nu este o solutie confortabila, iar efectele adverse ale acestui trip de tratament devin in scurt timp iremediabile sau extrem de costisitoare.
Implantul dentar permite protezarea fixa, cu un confort ridicat si un nivel inalt de calitate a vietii.

Previne imbatranirea faciala

Odata cu pierderea dintilor, structura osoasa se resoarbe, diminuand volumul facial si accentuand imbatranirea fetei

Previne bolile cardio-vasculare si digestive

Studiile au demonstrat ca infectiile dentare afecteaza sistemul cardio-vascular. Lipsa unei masticatii functionale sta la baza unui numar mare de boli ale aparatului digestiv.

Cost redus pe termen lung

In pofida unui cost initial mai mare decat in cazul altor tipuri de tratamente (punti dentare, proteze mobile), pe termen lung, durabilitatea tratamentului cu implanturi dentare face ca investitia initiala sa fie mult mai mica decat costul total al tratamentelor alternative, pe aceeasi perioada de timp.

Opreste pierderea osoasa

Osul maxilar scade in volum si densitate ca urmare a pierderii dintilor. Implantul dentar sustine structura osoasa intocmai ca dantura naturala.

Peste 5.000 de pacienti din Marea Britanie, Italia, Franta si Germania au ales clinicile Dentesse pentru tratament cu implant dentar. Afla mai multe despre implant dentar si programeaza si tu la o consultatie cu medicul implantolog al clinicilor Dentesse!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!