Pacient responsabil

Pacient responsabil in contextul pandemiei

Dragi pacienti, 

Pentru ca impreuna sa invingem virusul COVID-19 trebuie sa ne alaturam eforturilor autoritatilor si sa respectam masurile de siguranta, chiar si dupa finalizarea starii de urgenta. Situatia actuala in care ne aflam este una speciala, motiv pentru care si masurile impuse sunt speciale, astfel incat sa ne asiguram ca respectam siguranta dumneavoastra, dar si a personalului medical. 

Ne dorim sa va oferim in continuare tratamente stomatologice profesionale, intr-un mediu care ofera garantia sigurantei, pe care o cunoasteti si apreciati. O parte dintre masurile impuse de catre autoritati sunt activitati specifice cabinetelor stomatologice. Masurile suplimentare privind dezinfectia virusului COVID-19 presupun un timp mai indelungat in pregatirea cabinetelor pentru tratament, aspect ce va conduce cel mai probabil si la cresterea timpului de asteptare pentru stabilirea programarilor. 

Pe baza recomandarilor autoritatilor nationale (Ministerul Sanatatii, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, Colegiul Medicilor Dentisti si internationale (Organizatia Mondiala a Sanatatii) s-a emis Regulamentul privind comportamentul responsabil al pacientului pe care va rugam sa il luati in considerare inainte de a realiza vizita stomatologica in cadrul clinicii. 

Pentru protectia dumneavoastra, a personalului si a celor din jur  

  • Oferiti consilierilor si medicului dentist informatii complete despre situatia dumneavoastra actuala: starea de sanatate, daca ati calatorit in zone de risc in ultimele 14 zile, daca ati intrat in contact cu persoane infectate sau suspecte de infectare cu coronavirus, daca in ultimele 14 zile ati avut unul din simptomele: febra, dificultate in respirare, tuse. 
  • Realizati programarea in clinica in mod responsabil, din timp, prin completarea formularului online sau telefonic.

Pentru evitarea aglomeratiei din cadrul salii de asteptare

  • Intrati in clinica cu maxim 5 minute inainte de ora stabilita pentru vizita stomatologica.
  • Prezentati-va la vizita stomatologica neinsostiti, exceptie fac persoanele cu dizabilitati si copiii.

Pentru protectia personala si a personalului medical

  • La sosirea in clinica folositi dezinfectantul pentru maini. 
  • Daca ati utilizat manusi de unica folosinta inainte de a ajunge in clinica, rugati personalul clinicii sa le depoziteze in containerele speciale pentru deseuri biologice.
  • Pastrati o distanta de 1,5 m fata de ceilalti pacienti. 

Suntem constienti ca unele dintre masurile adoptate pot avea un impact mai mare sau mai mic asupra confortului personal, insa doar respectandu-le putem sa va oferim garantia tratamentelor stomatologice realizate in siguranta.

Te asteteptam sa ne fii pacient in una din clinicile DENTESSE!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!