Summer Smile – 3 tratamente de estetica dentara pentru un zambet perfect

Pregateste-ti un look atractiv de vara apeland la tratamentele stomatologice de estetica dentara! Se apropie sezonul soarelui, iar zambetul tau este cel mai frumos accesoriu cu care impresionezi.

Tratamente de estetica dentara pentru un zambet perfect

Estetica dentara a devenit o nevoie actuala, din ce in ce mai cautata de cei mai multi pacienti. Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetica, 89% dintre pacientii care au apelat la tratamentele de estetica dentara au fost considerati de cei din jur mai atractivi si si-au imbunatatit considerabil stima de sine.

Este timpul sa te pregatesti de vara apeland la aceste 3 servicii de estetica dentara!

Tratament de albire dentara pentru un zambet stralucitor

Albirea dintilor este una din cele mai frecvente proceduri stromatologice pe care pacientii le solicita la vizita stomatologica.

Fumatul, obiceiurile alimentare nesanatoase, consumul de vin rosu sau cafea, efectul anumitor medicamente, toate acestea favorizeaza schimbarea culorii dintilor catre alb-galbui. Solutia medicala minim invaziva prin care poti obtine dinti mai albi este albirea dentara, folosind tehnologia laser.

Beneficii albire dentara laser:

 • Tratament dentar non-invaziv
 • Rezultate vizibile imediat
 • Efecte de lunga durata
 • Procedura rapida si nedureroasa

Fatete dentare pentru corectarea problemelor inestetice ale dintilor

Cand ai nevoie de fatete dentare? Atunci cand iti doresti un zambet nou, estetic si functional. Tratamentul cu fatete dentare corecteaza imperfectiuni ale zambetului precum forme si dimensiuni inestetice ale dintilor, coloratii, spatii interdentare, traumatisme dentare.

Beneficii fatete dentare:

 • Fatetele dentare sunt rezistente la pete si traume
 • Tratamentul este nedureros
 • Prezinta compatibilitate cu dintii si gingiile
 • Tratamentul nu sensibiliezeaza dintii

Coroane dentare estetice pentru o dantura de durata

Coroanele dentare estetice sunt solutia ideala din punct de vedere functional si estetic in lucrarile dentare cu amploare mare.

Practic, coroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe care sunt utilizate atunci cand pacientul prezinta dinti foarte afectati, care nu mai pot suporta fortele masticatorii si se pot fractura sub actiunea acestora.

Beneficii coroane dentare estetice:

 • Un dinte lipsa poate fi inlocuit
 • Dintii foarte afectati pot fi recuperati
 • Impiedica migrarea dintilor vecini in cazul unui dinte lipsa
 • Ofera aspectul si culoarea unui dinte natural
 • Asigura eficienta masticatorie

Acestea sunt tratamentele de estetica dentara la care ai nevoie sa apelezi pentru a impresiona cu o dantura impecabila vara aceasta. Transforma-ti zambetul pentru evenimentele importante ale anotimpului cald ca sa te simti bine in pielea ta si sa ai mai multa incredere.

Pentru echipa medicala DENTESSE, zambetul pacientilor este considerat o adevarata arta. Echilibrul ideal intre functionalitate si estetica, intre forma, culoarea si lungimea dintilor, reprezinta filosofia de lucru a medicilor stomatologi specializati in estetica dentara.

Programeaza acum o consultatie stomatologica si afla mai multe despre fiecare procedura in parte.

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!