laser pentru parodontoza

Tratamentul laser pentru parodontoza

Multi pacienti apeleaza la tratamentul laser pentru parodontoza. Sangerarea gingivala este de cele mai multe ori primul semn de aparitie a bolilor parodontale, fie ca este provocata de periaj sau apare spontan. Reprezinta o manifestare a inflamatiei tesuturilor locale de diverse cauze: tartru, plombe sau lucrari incorecte si este unul dintre principalele motive de prezentare la medicul dentist.

Tratamentul laser pentru parodontoza, procedura LANAP®

Aceasta procedura a fost dezvoltata pentru tratamentul bolii parodontale fiind minim invaziva, cu mai putin disconfort decat in chirurgia parodontala conventionala, efectuata cu bisturiu si necesitand suturi si recuperare mai indelungata.

LANAP – laser-assisted new attachement procedure – este o tehnica de tratament nechirurgical a afectiunilor parodontale cu ajutorul laserului. Procedura vizeaza si distruge doar tesuturile bolnave si bacteriile daunătoare asociate cu boala parodontala, creand un mediu favorabil regenerarii osoase. Rezultatul este absenta sangerarii, a inflamatiei si pungilor parodontale.

Daca ati fost diagnosticat cu o boala gingivala si aveti nevoie de tratament imediat, aceasta procedura minim invaziva poate fi potrivita pentru dumneavoastra. Pot fi tratate de la afectiuni moderate pana la afectiuni severe ale gingiilor, astfel incat sa va puteti intoarce rapid la rutina obisnuita!

Vindecarea este naturala, fara risc de recesiune gingivala.

Avantajele terapiei laser pentru parodontoza;

  • mai putina durere
  • fara sangerare
  • minima pierdere din tesutul gingival
  • fara traume post-chirurgicale
  • eliminarea riscului de infectii post-chirurgicale
  • grabeste regenerarea tesuturilor gingivale
  • vindecarea este mai rapida si mai confortabila decat in urma unei interventii chirurgicale conventionale

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!