Programeaza-te acum

Indreptarea danturii este atat o necesitate medicala cat si una emotionala pentru copiii care resimt puternic orice diferenta dintre ei si cei din jur.

Mai mult de atat, inghesuirile si ocluziile dentare incorecte pot afecta sanatatea dentara, a gingiilor si chiar a articulatiei temporo-mandibulare. Aparatele dentare sunt principalele dispozitive dentare de corectare a acestor probleme, iar tratamentul este recomandat a fi realizat inca din timpul copilariei.

Clinicile DENTESSE va ofera o gama complexa si completa de dispozitive si aparate de indreptare a dintilor. In functie de problema dentara a copilului, specialistii in ortodontie din clinicile noastre va vor recomanda solutia cea mai potrivita din punct de vedere medical, iar dumneavoastra aveti posibilitatea sa alegeti dintre mai multe optiuni.

Pune importanta pe sanatatea dentara a copilului tau si programeaza o consultatie la una din clinicile DENTESSE pentru a discuta cu unul din medicii stomatologi ortodonti despre solutia potrivita de aparat dentar.

Programeaza o consultatie ortodontica

  • Hidden

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!