Programeaza-te acum

Fii printre primii pacienti care vor fi tratati la reluarea programului clinicii! Programeaza-te din timp pentru o consultatie stomatologica cu prioritate.

Ne pasa de pacientii nostri! Pentru siguranta dumneavoastra si a personalului medical, am respectat reglementarile guvernamentale in contextul epidemiei si v-am fost alaturi cu recomandari medicale in caz de urgente dentare la domiciliu.

Sanatatea dumneavoastra ramane cea mai importanta valoare pentru echipa noastra medicala si, de aceea, vrem sa va oferim tot ce e mai bun atunci cand va fi posibila vizita stomatologica in cadrul clinicilor noastre.

Daca v-ati confruntat cu o problema dentara in timpul izolarii la domiciliu, va oferim posibilitatea de realiza din timp o programare in una din clinicile noastre, plasata cat mai curand in calendarul de consultatii. Dumneavoastra trebuie sa completati formularul de programare de mai jos, selectand tipul de tratament de care aveti nevoie, iar noi va vom contacta in scurt timp pentru a stabili o programare.

Suntem nerabdatori sa ne revedem curand, cu bine!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!