Programeaza-te acum

Consultatie gratuita in noua clinica Dentesse din inima Iasului!

Grupul de clinici DENTESSE va inaugura in curand o noua clinica in centrul orasului, mai aproape de fiecare pacient care are nevoie de servicii medicale dentare. Integrarea tehnologiei in toate procesele medicale dentare recomanda clinica DENTESSE ca fiind alegerea potrivita pentru vizita stomatologica, in care beneficiezi de solutii profesionale la orice problema dentara.

Alege o experienta ALL IN ONE, in care cu o singura vizita in cadrul clinicii DENTESSE, eficientizezi timpul si ai parte de: consiliere profesionala, solutii financiae personalizate, radiologie dentara, tratamente stomatologice, laborator dentar. O echipa multidisciplinara de medici stomatologi, specializati in toate ramurile medicinei dentare abia asteapta sa iti fie alaturi pentru ca tu sa obtii sanatatea dentara completa!

 

Programeaza-te acum

Programeaza-te acum pentru o consultatie gratuita!

E timpul sa te bucuri cu adevarat de zambetul tau! Fii printre primii 50 de pacienti ai noii clinici si beneficiezi de CONSULTATIE GRATUITA. Completeaza formularul de mai jos, iar unul dintre consilierii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!