CSR – RESPONSABILITATE SOCIALA

Programeaza-te acum

Clinicile DENTESSE

 

Clinicile DENTESSE integreaza principiile de responsabilitate sociala in activitatile curente pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta pentru comunitatea in care traim si pentru actionarii nostri. Vrem sa adaugam valoare societății, motiv pentru care ne implicam in proiecte de dezvoltare si educare, alaturi de organizatiile non-guvernamentale. 

Programeaza-te acum

Programe de informare in scoli si gradinite DENTESSE

Consideram ca educarea este un fundament esential al unei societati moderne. In Romania, doar 30% din populatie are toti dintii naturali, fapt ce ne plaseaza tara pe ultimele locuri la capitolul sanatate si igiena dentara in Europa. In acest context, educatia in domeniul stomatologic este absolut importanta. O igiena orala corespunzatoare si vizita la medicul stomatolog trebuie sa fie considerate obligatorii si necesare. Cu acest gand in minte, ne propunem ca una din misiunile noastre sa fie informarea oamenilor din comunitatea in care activam spre orientarea catre preventie si un mod de viata sanatos si echilibrat.

Inca de la lansare, clinicile DENTESSE se implica social pentru informarea copiilor si parintilor cu privire la importanta profilaxiei dentare si a vizitei regulate la medicul stomatolog. Prin programul In vizita la Zana Maseluta, medicii nostri consiliaza anual peste 2000 de copii din scolile si gradinitele din Moldova.

Din pasiune pentru stomatologie si profesionalism, am implementat Zambet pentru oricine, un alt program prin care ne asumam responsabilitatea de informare a tinerilor cu privire la importanta sanatatii si a igienei orale. Aceasta initiativa vine in ajutorul copiilor mai putin norocosi din Iasi cu tratamente si consiliere stomatologica. Pas cu pas, vom reusi sa educam societatea in care traim si sa evoluam in directia cresterii nivelului de calitate al serviciilor de sanatate dentara. 

programeaza-te acum
error: Content is protected !!