CSR – RESPONSABILITATE SOCIALA

Programeaza-te acum

Clinicile DENTESSE

Clinicile DENTESSE  integreaza principiile sustenabilitatii in activitatile curente pentru a atinge cele mai inalte standarde de performanta pentru comunitatea in care traim si pentru actionarii nostri. Ne pasa de comunitatea in care traim si de aceea ne implicam activ pentru a adauga valoare acesteia. Clinicile DENTESSE colaboreaza cu organizatiile non governamentale (ONG-uri) pentru proiecte de dezvoltare si educare a comunitatii.

Programeaza-te acum

Programe de informare in scoli si gradinite DENTESSE

Inca de la lansare, clinicile DENTESSE si-au propus sa se implice social pentru informarea copiilor si parintilor cu privire la importanta profilaxiei dentare si a vizitei regulate la medicul stomatolog. Prin programul „In vizita la Zana Maseluta”, medicii nostri au consiliat peste 2000 de copii din scolile si gradinitele din Moldova.

In opinia noastra, educarea este fundamentul unei societati moderne. In Romania, doar 30% din populatie au toti dintii naturali, fapt ce ne plaseaza pe ultimele locuri la capitolul sanatate si igiena dentara in Europa. In acest context, educatia in domeniul stomatologic este mai mult decat primordiala pentru copii nostri.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!