Programeaza-te acum

Prima ta vizita in cadrul clinicilor DENTESSE este o experienta concentrata pe sanatatea si starea de bine. Mai mult decat o simpla vizita la stomatolog, in clinicile DENTESSE regasesti intelegere si ascultare fata de nevoile tale, expertiza si interdisciplinaritate medicala, tratamente digitalizate si solutii personalizate pentru orice problema dentara existenta – toate acestea integrate in aceeasi locatie. 

Cand vii la noi in clinica faci cunostinta cu medici specializati in toate ramurile medicinei dentare: implantologie dentara, parodontologie, chirurgie oro-maxilo-faciala, endodontie microscopica, ortodontie, estetica dentara, stomatologie pediatrica, profilaxie. De asemenea, centrul de radiologie dentara si laboratorul de tehnica dentara integrate completeaza paleta de servicii dedicate nevoilor pacientilor. 

Descopera puterea zambetului tau alaturi de echipa clinicilor DENTESSE!

Zambete transformate pe viata 

Priceperea si pasiunea noastra sunt zambetele transformate pe viata, lucru pe care il facem posibil cu ajutorul tratamentelor cu implant dentar si de reabilitare dentara totala. Vino sa faci cunostinta cu echipa medicala specializata in implantologie dentara, care iti va oferi cele mai bune solutii de tratament pentru un zambet complet, in functie de nevoile tale de sanatate, de posibilitatile financiare si de confort.

Tratamente dentare de indreptare a dintilor cu aparate dentare invizibile

Cum ar fi sa stii doar tu ca porti aparat dentar, iar cei din jur sa observe doar rezultatele? Descopera o gama larga de tratamente de indreptare a dintilor cu aparate dentare foarte discrete cu brackets ceramici sau din safir, aparate dentare invizibile Clear Aligner, Invisalign, Win, Incognito

Tratamente laser inovatoare pentru tratarea bolilor parodontale

Utilizam tehnologia laser in stoparea evolutiei bolii parodontale. Laserul functioneaza cu ajutorul unor fascicule luminoase, reusind astfel sa inlocuiasca tehnicile clasice mai invazive de tratament, precum freza, turbina si bisturiul, care sunt considerate adesea dureroase si inconfortabile. 

Precizie si acuratete cu tratamente dentare la microscop 

Asigura-te ca obtii o rata de succes ridicata atunci cand vii la stomatolog cu ajutorul tratamentului dentar realizat la microscop. Aceasta tehnologie utilizata in stomatologie asigura acuratete si precizie maxime, elimina numeroase riscuri de recidiva si eficientizeaza considerabil timpul de tratament.

Amprentare digitala pentru lucrari dentare precise si fara disconfort

Cand vine vorba despre lucrarile de protetica dentara de calitate, suntem de acord ca o amprenta precisa va genera intotdeauna o lucrare perfecta. Clinicile DENTESSE vin in intampinarea pacientilor cu solutia amprentarii digitale care elimina erorile si disconfortul resimtit de pacient la amprentarea clasica.

Estetica intalneste functionalitatea

Echilibrul ideal intre functionalitate si estetica, intre forma, culoarea si lungimea dintilor, reprezinta filosofia de lucru a tuturor medicilor nostri stomatologi specializati in estetica dentara. Reinventeaza-ti zambetul cu ajutorul tratamentelor cu fatete dentare si coroane dentare, realizate in laboratorul propriu de tehnica dentara.

Centru de radiologie integrat

Experienta ta la stomatolog este completa atunci cand vii in cadrul clinicilor DENTESSE, unde gasesti centru de radiologie integrat, ce are in dotare echipamente de imagistica dentara 3D de ultima generatie, de maxima precizie si minim invazive. 

Solutii pentru pacientii anxiosi

Invinge starea de anxietate atunci cand vii la stomatolog optand pentru tratamente asistate de cele mai sigure si eficiente metode de sedare pentru procedurile stomatologice: inhalosedare sau analgosedare.

Consiliere personalizata  

In clinicile DENTESSE beneficiezi de consiliere personalizata, in care primesti detalii despre planul de tratament, despre procedurile si etapele tratamentului si tehnicile utilizate, solutiile financiare. Intra aici si descopera solutiile financiare pe care le poti accesa in clinicile DENTESSE.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!