Stomatolog copii – primul control stomatologic pentru copii

Cand trebuie sa apelezi la stomatolog copii? Majoritatea parintilor nu stiu cand ar trebui sa mearga prima oara cu copilul la stomatolog. Unii cred ca dintii de lapte nu au nevoie de o atentie deosebita pentru ca vor fi inlocuiti de cei definitivi. Realitatea este ca dintii de lapte trebuie tratati cu mare atentie inca de la eruperea primului dinte. De ce? Pentru că de evolutia si sanatatea dintilor de lapte depinde dezvoltarea dentitiei permanente. Afectiunile dintilor de lapte cum ar fi cariile, demineralizarile, infectiile dentare au nevoie de tratament imediat, intrucat evolutia acestora este galopanta la copii.

De ce trebuie sa apelez la stomatolog copii?

Asa cum pentru alte afectiuni consultati un medic specializat in bolile copilului, la fel ar trebui sa se intample si in cazul vizitelor stomatologice. Un medic dentist pediatru este specializat in patologiile dentare ale copiilor, motiv pentru care cunoaște metodele și tehnicile potrivite de abordare.

La clinica DENTESSE Kids & Teens veti gasi stomatolog copii care, pe langa specializarea in pedodontie si experienta vasta in tratamentul dintilor de lapte, sunt inzestrati cu tact si rabdare in abordarea celor mici, oferindu-le experiente placute, netraumatizante, construind o relatie de incredere medic – pacie

Este recomandat ca prima vizită la stomatolog copii să fie la vârsta de 6 luni

Obisnuiti-l pe cel mic cu vizita la stomatolog copii de mic, de la eruptia primului dinte, in jurul varstei de 6 luni, chiar daca nu are o afectiune dentara. Acesta nu va mai dezvolta temeri legate de cabinetul dentar, aparatura sau medicul stomatolog. Va vedea in aceasta o normalitate ce il va ajuta pe masura ce va creste si va avea nevoie de tratamente stomatologice.

DENTESSE Kids&Teens, parte a grupului de clinici DENTESSE este un concept nou pentru zona Moldovei. Oferim servicii de stomatologie exclusiv pentru tanara generatie, atat copii cat si adolescenti, intr-un spatiu adecvat varstei acestora, cu o echipa de medici specializati în tratamente si proceduri pediatrice cu aparatura si materiale de ultima generatie care garanteaza calitatea si siguranta actului medical.

In cadrul Clinicii DENTESSE Kids & Teens sunt abordate tratamente de stomatologie generala pediatrica, profilaxie dentara, chirurgie dentara pediatrica, ortodontie, inhalosedare. Toate acestea fiind dublate de un suport psihologic de specialitate si de sesiuni educationale privind igiena si sanatatea dentara atat pentru copii cat si pentru parinti.

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!