Zambetul copiilor nostri

Cel mai frumos lucru în viaţă este zâmbetul copiilor noştri. Şi ni-l dorim să fie la fel de frumos şi atunci când cresc. Cunoaştem cu toţii acele situaţii în care prima vizită la stomatolog creează o stare de disconfort copilului, care ulterior va asocia această stare cu orice tratament stomatologic. Şi pe de o parte copii au dreptate… Medicii dentişti generalişti, de cele mai multe ori, nu au răbdarea, dotările şi cunoştinţele necesare pentru tratarea dinţilor micuţilor noştri. Acesta este motivul pentru care am hotărât să deschidem această clinică.

Clinica DENTESSE Kids&Teens este un concept nou pentru zona Moldovei intrucat ofera servicii de stomatologie exclusiv pentru tanara generatie, atat copii cat si adolescenti, intr-un spatiu adecvat varstei acestora, cu o echipa de medici specializati în tratamente si proceduri pedodontice cu aparatura si materiale de ultima generatie care garanteaza calitatea si siguranta actului medical.

In cadrul Clinicii DENTESSE Kids&Teens sunt abordate tratamente de stomatologie generala pediatrica, profilaxie dentara, chirurgie dentara pediatrica, ortodontie, inhalosedare. Toate acestea sunt dublate de un suport psihologic de specialitate si de sesiuni educationale privind igiena si sanatatea orala atat pentru copii cat si pentru parinti.

Când am conceput clinica am încercat să ne punem în locul copiilor. Ne-am întrebat: ce-şi doresc ei cel mai mult? Evident, să se joace. Astfel clinica e concepută că un mini parc de distracţii: zona de aşteptare are o secţiune pentru cei mici, unde ei pot urmări desenele animate preferate, se pot juca, colora, desena, ascultă muzică şi o secţiune pentru adolescenţi, care vor aprecia cu siguranță, tabletele conectate la internet, console de jocuri şi alte gadget-uri la modă.

Sălile de tratament sunt tematice, cu un design adaptat varstei celor mai mici pacienti dar si adolescentilor. Nu seamănă cu un cabinet de stomatologie aşa cum îl ştiţi. Tinerii vor fi într-o lume de vis, în grija unor medici specializaţi în tratamente şi proceduri pedodontice, înarmaţi cu mult calm, tact şi răbdare. Vom iniţia programe de consiliere psihologică pentru copii şi părinţi şi programe educaţionale.

Veniţi cu copilul dumneavoastră la stomatolog o dată la 6 luni chiar dacă aparent nu are nicio problema dentară. În acest fel, copilul nu va asocia vizita la medicul stomatolog cu durerea şi îl veţi educa în spiritul prevenţiei. Oferiţi copilului şansa unui zâmbet frumos. E doar în puterea dumneavoastră.

Dr. Amelia Surdu
Fondator
DENTESSE Kids&Teens

dentesse-kids-and-teens

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!