Laborator Dentar

Programeaza-te acum

Tehnica dentara prin tehnologie digitala CAD-CAM

Din dorinta de a oferi o gama de solutii dentare cat mai functionale si facile, Clinicile DENTESSE isi extind serviciile stomatologice prin infiintarea unui laborator dentar propriu, specializat in tehnica dentaraDental Direct.

Laboratorul dentar vine in intampinarea medicilor stomatologi si a pacientilor cu servicii de inalta calitate, realizate prin utilizarea celei mai inovatoare solutii de protetica dentara, CAD-CAM. Precizia lucrarilor realizate ofera eficientizarea timpului pentru medicul stomatolog si rezultate de exceptie pentru pacient. Rapiditatea executiei, eliminarea timpului de recuperare, al disconfortului si al erorii umane sunt principalele avantaje pe care le aduce aceasta noua tehnologie.

Programeaza-te acum

Echipa noastra

Pentru echipa noastra, tehnica dentara este o arta, in care fiecare coroana sau punte dentara indeplineste atat nevoia functionala, cat si cea estetica. Aceasta ramura a stomatologiei este intr-un continuu flux inovator, motiv pentru care investim in cele mai performante si moderne tehnologii, precum CAD-CAM.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!