Laborator Dentar

Programeaza-te acum

Tehnica dentara prin tehnologie digitala CAD-CAM

Clinicile DENTESSE pun primul plan siguranta pacientului si calitatea serviciilor oferite. Un aspect foarte important in realizarea serviciilor stomatologice este dat de serviciul de tehnica dentara. Pentru a obtine o sinergie intre serviciile stomatologice si lucrari de calitate superioara, am decis sa deschidem laboratorul dentar propriu – Dental Direct.

Laboratorul dentar vine in intampinarea medicilor stomatologi si a pacientilor cu lucrari si servicii de cea mai inalta calitate realizate utilizand tehnologia digitala CAD-CAM. Precizia lucrarilor realizate ofera eficientizarea timpului de lucru pentru medicul stomatolog si rezultate de exceptie pentru pacient.

Programeaza-te acum

Echipa noastra

Echipa noastra de tehnicieni dentari este alcatuita din oameni pasionati si cu talent care inteleg si imbina perfect nevoia estetica si functionala pentru fiecare lucrare realizata. Suntem de parere ca fiecare coroana sau punte este o lucrare de arta realizata de oameni atenti la detalii si cea mai performanta tehnologie CAD-CAM disponibila in acest moment.

programeaza-te
error: Content is protected !!