Programeaza-te acum

Teledentist este o modalitate moderna, sigura si profesionala de a oferi ingrijiri medicale persoanelor care nu au posibilitatea de a realiza vizita stomatologica in cadrul clinicii. 

  • ›  Discuti cu medicul dentist de oriunde te-ai afla 
  • ›  Ai siguranta ca datele tale sunt condifentiale 
  • ›  Economisesti timp 

Cum are loc o consultatie Teledentist?

1. Te programezi

Te programezi pentru o consultatie stomatologica virtuala prin achizitionarea Pachetului Teledentist de mai jos. Dupa ce ai platit pachetul care contine o consultatie online + o consultatie fizica, unul dintre consilierii nostri te va contacta cat mai curand posibil pentru a stabili urmatoarele detalii.

Din momentul in care iti confirmam plata, vom stabili impreuna telefonic ziua si ora discutiei medicale online.

2. Ne transmiti datele importante despre starea ta de sanatate

Ne vei transmite documentele relevante despre starea ta de sanatate precum versiunile electronice ale radiografiilor dentare, fotografii, inregistrari ale starii dintilor si alte informatii despre istoricul medical pentru a fi analizate de catre specialistii nostri, inainte de a intra in discutie cu ei.

3. Te conectezi cu medicul dentist

Te intalnesti telefonic, audio sau prin video call cu medicul dentist in ziua si la ora programata. Primesti recomandari cu privire la ce actiuni viitoare trebuie sa respecti pentru ingrijirea danturii tale. Cu cat medicul dentist detine mai multe informatii despre nevoile tale stomatologice, cu atat recomandarile pot fi mai precise. Primesti recomandari cu privire la ce actiuni viitoare trebuie sa respecti pentru ingrijirea danturii tale.

4. Primesti raspunsul pentru problema ta dentara

Primesti recomandari cu privire la ce actiuni viitoare trebuie sa respecti pentru ingrijirea danturii tale. Insa, stabilirea unui diagnostic corect si complet, precum si rezolvarea problemei dentare pot fi realizate doar in cabinetul medicului dentist. De aceea, Pachetul Teledentist contine si o vizita in clinica, complementara celei online.

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!