Analgosedare

Programeaza-te acum

Teama De Durere, Anulata

Sedarea este una dintre cele mai sigure si eficiente metode de a inlatura teama de dentist. Printre metodele de anestezie utilizate se numara si analgosedarea (sleeping dentistry). Acesta presupune injectarea intravenoasa a unei substante medicamentoase cu efect calmant. Analgosedarea este recomandata persoanelor anxioase, cu teama de durere si dentaro-fobici.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Sedare Monitorizata Constant

Substanta analgezica este administrata intravenos sub atenta monitorizare a unui medic specialist anestezist. Acesta va urmări constant circulatia analgezicului, precum si impactul acestuia asupra functiilor vitale ale pacientului. In functie de doza selectata, pacientul trece de la un somn adanc la unul usor, dupa care se trezeste complet.

Analgosedarea poate fi folosită la toate tipurile de intervenții dentare, nu doar cele chirurgicale. Procedura poate fi folosită la cererea pacientului sau dacă medicul constată necesitatea ei.

Intrebari frecvente

Da, acest tip de anestezie elimina complet orice durere pe perioada efectuarii tratamentului stomatologic.

Da, acest tip de procedura poate fi administrat si pentru copii, insa doar un medic anestezist poate determina daca pacientului ii este potrivita anestezia de acest tip.

Tipul de anestezie este in general stabilit in functie de recomandarea medicului specialist, dar si in functie de preferintele pacientului.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!