Anestezie generala

Programeaza-te acum

Avantajele Unei Sedari Complete

Anestezia generala permite realizarea mai multor tratamente intr-o singura sedinta. Pacientul are o siguranta sporita, intr-atat incat poate fi administrata si in cazul copiilor. Siguranta este garantata pe toata durata interventiei de prezenta medicului anestezist, care monitorizeaza semnele vitale. Prin sedare completa se elimina toate fobiile si durerile provocate de interventia dentară.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Etapele Unei Anestezii

Prima dată se face o injectie in brat. Uneori se apeleaza si la o masca pe nas, dar de cele mai multe ori nu veti mai fi treaz in momentul aplicarii acesteia.

Dacă interventia poate rezulta in dureri mari post-operatorii, acest efect poate fi anulat cu inca o anestezie locala administrata inca din timpul sedarii generale. In felul acesta, pacientul isi revine din anestezie cu zona operata complet amortita pentru cateva ore. In felul acesta, persoana operata are ragaz sa ia alte calmante fara sa resimta durerile provocate de interventie. Este mult mai usor sa previi aparitia durerii decat sa o tratezi dupa ce a inceput.

Intrebari frecvente

Da, medicul specialist ATI al clinicii noastre va monitoriza starea dumneavoastra pe tot parcursul interventiei.

Dupa anestezia generala este posibil sa resimtiti stari de greata, dureri in gat, uscaciune a gurii sau frisoare. De asemenea, nu se recomanda condusul dupa o astfel de procedura.

In functie de durata anesteziei, aceasta se poate administra prin inhalare sau intravenos.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!