Inhalosedare

Programeaza-te acum

Scapa De Frica Si Durere

Clinicile DENTESSE pun la dispozitie cele mai sigure si eficiente metode de sedare pentru procedurile stomatologice. Una dintre aceste proceduri este inhalosedarea sau funny gas, tehnica utilizata intensiv in Statele Unite ale Americii, Europa si Asia. Aceasta procedura este “sedarea constienta” si presupune inhalarea unui gaz sedativ. Protoxidul de azot in combinatie cu oxigenul este unul dintre cele mai sigure gaze folosit in clinicile stomatologice.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Ce Simtiti Pe Durata Sedarii

Inhalosedarea se administreaza prin intermediul unei masti care este pusă peste nas. Prin intermediul mastii, pacientul inhaleaza un amestec de oxigen și protoxid de azot.

Pe durata sedarii, veti avea o stare generala buna. Va veti simti usor euforic si detasat de realitate. Simturile tactile si termice, precum si perceptia vizuala vor fi perturbate. De asemenea, veti simti o scadere a atentiei, la care se va adauga o stare de somnolenta. Nu in ultimul rand, acuitatea sonora poate fi afectata.

Cu toate acestea, pe toata durata sedarii, veti ramane constient si veti avea capacitatea de a discuta cu medicul.

Stomatologie sigura, fara durere cu inhalosedare | DENTESSE

Intrebari frecvente

Inhalosedarea nu prezinta efecte adverse semnificative. Gazul ilariant nu este toxic si este eliminat complet din organism fara a fi metabolizat.

In general, toti pacientii care au o stare de sanatate buna, fara infectii respiratorii, pot opta pentru anestezia de tip inhalosedare. Acest tip de anestezie este de asemenea potrivit si pentru copiii care au probleme de anxietate sau frica de durere.

Da, aceasta procedura actioneaza rapid, indeparteaza anxietatea pacientului si diminueaza durerea.

Dupa efectuarea tratamentului stomatologic sunt necesare circa 3 pana la 5 minute pentru ca pacientul sa se recupereze dupa anestezie.

Inhalosedara este procedura de anestezie considerata cea mai sigura in practica stomatologica a zielelor noastre. Gazul de protoxid de azot in combinatie cu oxigen este unul dintre cele mai sigure si este de asemenea foarte indicat atat pentru adulti cat si pentru copii.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!