Prima consultatie ortodontica a copilului tau

Programeaza-te acum

Prima consultatie ortodontica a copilului tau

Iti multumim ca ai apelat la serviciile Clinicilor DENTESSE! Iti oferim pe aceasta cale, cateva informatii legate de ortodontie si serviciile de care poti beneficia in cadrul clinicilor noastre.

Echipa noastra de medici specialisti ortodonti te va ajuta sa ai un zambet frumos, sanatos si de durata, oferindu-ti solutii personalizate in stransa legatura cu nevoile tale estetice si functionale!

 

Programeaza-te acum

Alege tot ce e mai bun pentru copilul tau

Studii recente din medicina dentara arata ca malpozitiile dentare – dintii strambi, distantati sau înghesuiti – constituie una dintre cele mai importante probleme de sanatate si estetica dentara.

Acestea duc, cel mai adesea, la afectiuni digestive printr-o masticatie defectuoasa, la aparitia cariilor si la imperfectiuni ale pronuntiei. indreptarea danturii este atat o necesitate medicala cat si una emotionala pentru adulti sau pentru copii, care resimt puternic orice diferenta dintre ei si cei din jurul lor.

In clinicile DENTESSE poti alege dintr-o gama variata de dispozitive de corectare a malpozitiilor dentare. Descopera mai jos optiunile de tratamente ortodontice. 

 

 

 

Intrebari frecvente

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!