Aparat dentar safir

Programeaza-te acum

Un aparat dentar estetic

Spre deosebire de dispozitivele ortodontice realizate complet din metal, aparatul dentar cu bracketi de safir este mult mai placut datorita aspectului translucid. Avand in vedere acest detaliu, aparatul cu bracketi din safir este foarte ușor de purtat, fiind aproape invizibil.

Programeaza-te acum

Duritate și durabilitate exceptionala

Safirul este al doilea mineral dupa diamant din punct de vedere al duritatii. Aceste proprietati ale safirului dau bracketilor din aparatul dentar o claritate și o finete deosebita, precum si o duritate exceptionala. Toate aceste atu-uri transforma un aparat dentar cu bracketi de safir intr-o veritabila bijuterie.

Intrebari frecvente

Safirul este al doilea mineral, dupa diamant, ca duritate. In plus acesta este translucid, fiind foarte similar cu smaltul dentar. Bracketii din safir au o finete superioara si o duritate exceptionala, fiind ideali pentru un tratament ortodontic corect, complet si in plus mult mai estetic.

Bracketii din safir raman transparenti pe toata perioada tratamentului. Acestia nu absorb coloranti, implicit nu se coloreaza in timp.

Da, aparatul dentar cu bracketi din safir este o varianta mult mai estetica fata de aparatul dentar cu bracketi din metal, deoarece bracketii din safir au efect cameleonic, fiind mai greu de sesizat. In plus, safirul este un material care nu isi modifica proprietatile in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!