Aparat dentar mobil

Programeaza-te acum

Care este functia acestui aparat

Aparatul dentar mobil remediaza anomaliile dentare usoare si medii. Acest lucru este realizat de forte controlate care sunt aplicate asupra dintilor si a maxilarelor. Dispozitivele pot sa fie purtate mereu, ziua si noaptea, dar trebuie indepartate in timpul mesei si cand dintii sunt spalati.

Programeaza-te acum

Avantajele unui aparat dentar mobil

Printre beneficiile acestui dispozitiv se numara: dintii pozitionati gresit revin in pozitiile normale, muscatura incorecta este remediata, arcada dentara poate fi marita prin crearea de spatiu. De asemenea, permite mentinerea rezultatelor obtinute prin tratamentele dentare.

Aparatul dentar mobil este mic ca dimensiune, motiv pentru care este foarte usor de purtat, dar si de curatat. Fiind putin vizibil la exterior, dispozitivul este estetic. Dimensiunile reduse ale unui aparat dentar mobil pot duce insa si la pierderea acestuia.

Aparatul dentar mobil de la Dentesse Teens

Intrebari frecvente

In functie de afectiunea ce trebuie corectata, tratamentul ortodontic cu aparat dentar poate dura intre 6 luni si 2 ani. Un alt factor care contribuie la prelungirea timpului de finalizare a tratamentului este tipul de aparat dentar ales, de regula timpul cel mai scurt de tratament fiind obtinut prin intermediul aparatelor dentare invizibile (lingual).

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!