Aparat dentar metalic

Programeaza-te acum

Tratament pentru fiecare varsta

Aparatul dentar se recomanda pentru corectarea unor anomalii dentare, atat functionale cat si estetice. Tratamentul ortodontic poate incepe la orice varsta si garanteaza recapatarea unui zambet perfect aliniat.

Programeaza-te acum

Design modern si personalizat

Transforma-ti aparatul dentar intr-un accesoriu! La Dentesse Teens te ajutam sa alegi diverse culori pentru elementele metalice ale aparatului. Alege un aparat dentar personalizat de tine si iesi in evidenta cu un accesoriu nonconformist.

Bracketii aparatului dentar metalic pot fi alesi in culori diferite

Intrebari frecvente

Perioada de vizita variaza in functie de tipul de aparat dentar ales. Pentru aparatul dentar clasic, controlul periodic se realizeaza la 4 saptamani, in timp ce pentru aparatul dentar invizibil controlul se realizeaza la 6 saptamani.

In functie de afectiunea ce trebuie corectata, tratamentul ortodontic cu aparat dentar poate dura intre 6 luni si 2 ani. Un alt factor care contribuie la prelungirea timpului de finalizare a tratamentului este tipul de aparat dentar ales, de regula timpul cel mai scurt de tratament fiind obtinut prin intermediul aparatelor dentare invizibile (lingual).

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!