Aparat dentar Invisalign

Programeaza-te acum

Un aparat dentar aproape invizibil

Un aparat dentar Invisalign este alternativa invizibila a aparatului dentar cu bracketi, fiind una dintre cele mai moderne solutii pentru indreptarea dintilor. Acest aparat are structura unei gutiere transparente si permite corectarea unor probleme de aliniere a dintilor. Cu invisalign, nu simti ca porti un aparat dentar datorita faptului ca este aproape invizibil iar zambetul este transformat cu usurinta si cu cel mai mare confort.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Etapele tratamentului ortodontic

În prima faza, medicul ortodont specialist va realiza un mulaj pentru dintii tai. Aceste mulaje vor fi trimise catre laboratorul special Invisalign din Statele Unite ale Americii. Folosind tehnologia 3d, specialistii vor crea un set de gutiere personalizate pentru dantura ta, pe care le vei folosi pe toată durata tratamentului. Acesta va incepe propriu zis dupa ce primiti setul personalizat de gutiere.

Tratamentul implica schimbarea gutierelor la un interval de circa doua saptamani. Schimbarea este facuta in functie de progresul realizat si in acord cu recomandarea medicului ortodont. La finalul tratamentului, dintii tai vor fi complet aliniati si vei avea un zambet perfect estetic.

Intrebari frecvente

Acest aparat este indicat pentru a corecta dintii strambi. Eligibilitatea pentru program se va stabili in cadrul clinicii noastre de catre unul din medicii nostri specialisti. Programeaza-te pentru o consultatie ortodontica de specialitate aici.

Invisalign foloseste o tehnologie avansata care deplaseaza dintii prin miscari precise, controland atat gradul de deplasare cat si moment de deplasare. Pentru fiecare perioada este realizat un aligner personalizat care deplaseaza dintii in pozitia prescrisa.

Alianiatorii Invisalign trebuiesc purtati in permanenta pe toata durata tratamentului, exceptie fac momentele in care mancati sau efectuati periajul dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!