Aparat dentar invizibil INCOGNITO

Programeaza-te acum

Aparat dentar 100% invisibil, in exclusivitate la DENTESSE!

Mereu ti-ai dorit un zambet impecabil, nu-i asa?

Datorita evolutiei medicinei dentare, acum oricine poate avea un zambet perfect, intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul aparatului dentar INCOGNITO, cei din jur vor observa doar rezultatul: o dantura stralucitoare, o imagine imbunatatita si, bineinteles, un plus de incredere.

 

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Aparat dentar realizat digital din aur

Fiind confectionat din aur de inalta puritate, aparatul Incognito elimina complet riscul apariţiei alergiilor si reduce complet probabilitatea apariţiei cariilor. Aplicat pe fata interioara a danturii, INCOGNITO este imposibil de observat de catre cei din jur. Prezinta un disconfort minim la purtare si impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de aparatele dentare clasice. Acest aparat este personalizat in totalitate pentru a garanta rezultatul dorit. Actiunea exacta si materialul din care este realizat duce la obtinerea acestui rezultat mult mai repede.

Spre deosebire de aparatele dentare clasice unde bracketii standard din metal sunt aplicati la exterior, bracketii personalizati ai aparatului INCOGNITO sunt cimentati pe partea de interioara a dintilor. In felul acesta, partea metalica, realizata din aur, este invizibila din exterior.

 

Intrebari frecvente

Deoarece este plasat pe partea din interior a dintilor, aparatul dentar Incognito este complet invizibil. In consecinta, Incognito este o alternativa estetica pentru tratamentele ortodontice.

De regula tratamentele ortodontice dureaza intre 6 luni si 2 ani in functie de tipologia si de problema pe care pacientul o prezinta. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito ofera bracketi personalizati realizati din aur, durata totala de purtare a aparatului dentar va fi redusa. In plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 saptamani.

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile dupa montare, insa dupa o scurta perioada de timp veti putea manca si vorbi normal.

Da, restrictiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricarui tip de aparat dentar.

Deoarece este realizat dintr-un aliaj de aur, aparatul dentar invizibil Incognito nu provoaca alergii. In plus, acesta elimina posibilitatea aparitiei cariilor dentare pe parcursul purtarii aparatului dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!