Chirurgie dentara laser

Programeaza-te acum

Chirurgie Laser

Clinicile DENTESSE va pun la dispozitie o multitudine de servicii de chirurgie orala, efectuate in cele mai sigure conditii, asistate de tehnologii de ultima ora. Chirurgia orala presupune tratamentul operator al unor afectiuni, traumatisme sau defecte de ordin dentar.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Tipuri De Interventii Chirurgicale

Rezectia apicala – este o metoda chirurgicala ce consta in extirparea apexului dentar impreuna cu tesutul osos inconjurator infectat. Inaintea procedurii poate fi necesar un tratament endodontic corect si o obturatie perfecta a canalului.

Regularizari ale crestelor alveolare – implica netezirea substratului osos in urma extractiilor. Se foloseste pentru obtinerea unui camp protetic optim protezarilor ulterioare.

Chirurgia orala parodontala – reprezinta tehnici noi de regenerare osoasa si tisulara ghidata. Se foloseste pentru prelungirea duratei de viata a dintilor parodontici.

Chirurgie plastica gingivala – indicata pentru refacerea morfofunctionala si estetica a tesuturilor gingivale.

Intrebari frecvente

Clinicile DENTESSE va pun la dispozitie interventii chirurgicale de tipul: extractii dentare, rezectii apicale, chiuretaj subgingival si periapical sau chistectomie. Toate interventiile se realizeaza sub anestezie de catre medici specialisti cu experienta in domeniu.

Chirurgia orala presupune tratamentul operator al unor afectiuni, traumatisme sau defecte de ordin functional si estetic de la nivelul cavitatii orale, dintilor si a maxilarelor.

Sinus lift este o procedura chirurgicala complementara realizata inainte de un implant dentar. Aceasta interventie presupune crearea spatiului necesar in masa osoasa, spatiu care va putea sustine pe termen lung implantul dentar. Procedura este una complementara si necesara pentru a asigura succesul pe termen lung al implantului.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!