Coronite Dentare

Programeaza-te acum

Cand este nevoie de coronite dentare?

Atunci cand copilul dumneavoastra resimte durere in zona dintilor in timp ce mananca, cea mai probabila cauza o reprezinta caria dentara. Spre deosebire de dintii permanenti, caria dentara afecteaza de 10 ori mai repede dintii de lapte. In cazul in care dintele este semnificativ afectat de carie, este necesara instalarea unei coronite dentare.

Programeaza-te acum

Beneficiile coronitelor dentare

Gratie aplicarii coronitelor dentare, dintii isi recapata functia masticatorie si pastreaza functiile de vorbire. Dintele slabit de carie este protejat si se previne o infectie bacteriana ulterioara. Copilul dumneavoastra isi recapata confortul psihologic gratie unui zambet sanatos.

Coronita dentara este usor de intretinut si durata de viata poate fi indelungata in conditiile unei igiene orale corespunzatoare.

Medic Dentesse Kids arata un model de masea unui mic pacient

Intrebari frecvente

Da, acest tip de lucrare protetica isi pastreaza un timp indelungat proprietatile si sunt mai rezistente in timp.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu au un grad de naturalete mult mai mare. Dioxidul de zirconiu este un material de culoarea dintelui care se prelucreaza, nu se toarna precum metalul, si este frezat computerizat prin tehnologia CAD CAM. Rezultate unei astfel de lucrari protetice sunt foarte estetice si mult mai rezistente in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!