Incrustatii dentare

Programeaza-te acum

Pastreaza forma initiala a dintelui

Incrustatiile dentare  reprezinta piese de reconstructie ale danturii care ofera o estetica similara dintelui natural.  Aceste piese permit mentinerea formei initiale a dintelui, protejeaza gingia, conserva structura osoasa a dintelui, protejeaza dintii „vitali” (care nu au avut parte inca de tratamentul de canal) si elimina sensibilitatea dentara.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Alege incrustatii Inlay / Onlay

Considerate structuri intermediare intre plombe si coronite dentare. Materialele utilizate difera in functie de tipologia problemei estetice si a cerintelor clientilor. Pentru o estetica si functionalitatea dintelui se recomanda materialul de tip zirconiu. Exista 2 tipuri de incrustatii:

Incrustatii dentare Inlay – reprezinta incrustatiile menite sa acopere functional si estetic o parte a dintelui (maselei afectate) avand aceeasi culoare cu cea a dintelui natural.

Incrustatii dentare Onlay – reprezinta o reconstructie mai detaliata in cazul in care maseaua a fost afectata mai profund. De aceea mai poarta si denumirea de „coroana partiala”.

Intrebari frecvente

Incrustatiile dentare sunt ideale atunci cand structura dintelui este partial afectata si nu este necesara interventia cu ajutorul coroanelor dentare. Acestea sunt ideale si pentru repararea cavitatilor apararute intre dinti (carii ce au afectat peretii laterali ai dintilor).

Incrustatiile dentare redau functionalitatea dintelui si de asemenea ofera o estetica impecabila. In plus, acestea prelungesc durata de viata a dintilor naturali si ofera un risc scazut pentru aparitia cariilor secundare.

Incrustatiile dentare pot fi realizate din zirconiu, ceramica, compozit sau aliaj. Recomandarea specialistilor DENTESSE este alegerea incrustatiilor din zirconiu. Incrustatiile dentare din zirconiu ofera un aspect estetic natural care este identic cu structurile dentare naturale, biocompatibil, rezistent si foarte durabil.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!