Punti dentare

Programeaza-te acum

Recapata o dantura completa

Puntea dentara reprezinta una sau mai multe coroane fixate in ambele parti de dinti naturale sau de bonturi protetice fixate pe implanturi. Acest sistem previne migrarea dintilor spre spatiul gol ramas dupa extractie, reduce riscul de retragere a osului de sustinere, previne deteriorarea dintilor si a gingiilor cauzate de bacterii si asigura functia de masticatie.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Alege puntea dentara pentru tine

Tipuri de punti dentare:

Punti din metal cu coroane metalice acoperite cu portelan. Sunt rezistente si redau functia masticatiei.

Punti din zirconiu. Aspect estetic cel mai apropiat cu dintii naturali, foarte rezistente, fara reactii alergice. Se recomanda utilizarea impreuna cu coroanele dentare E.Max pentru cele mai bune rezultate.

Punti din PEEK pentru implanturi. Un material de avangarda, folosit cu succes in medicina restorativa a oaselor. Este de 7 ori mai usor ca metalul si zirconiul. Datorita flexibilitatii, absoarbe fortele masticatorii. Creste semnificativ durata de viata a implanturilor.

Intrebari frecvente

Crearea si fixarea unei punti dentare dureaza de obicei in 7 – 9 zile (in functie de materialul ales de catre pacient).

Puntile dentare sunt realizate in laboratorul dentar propriu DENTESSE de catre o echipa de tehnicieni certificati si foarte dedicati.

Da, se pot realiza punti dentare care se sprijina pe implanturi. In functie de recomandarea medicului specialist, se poate determina necesitatea unei punti dentare si termenul in care aceasta poate fi realizata. Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea Implantul Dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!