Botox Tratament Eliminare riduri

Programeaza-te acum

Spune STOP imbatranirii!

Prin efectuarea tratamentului cu botox se obtine un efect instantaneu de reducere a ridurilor adanci si de intinerire a tenului. Aplicarea toxinei botulinice in mod constant incetineste procesul de ridare. Fata dumneavoastra va fi intinerita cu 10 ani. Procedura este lipsita de efecte secundare si nu necesita perioada de recuperare.

Programeaza-te acum

Eliminare riduri cu tratament Botox

Tratamentul estetic cu botox reprezinta alernativa mai putin dureroasa si costisitoare a chirurgiei plastice. Botox-ul este denumirea medicala a toxinei botulinice. Aceasta reprezinta un produs farmaceutic folosit pentru inhibarea contractiei muschilor faciali. Dupa injectare, botox-ul opreste aparitia ridurilor de expresie prin paralizarea fiecarui muschi si relaxarea ridurilor. Pacientii nu mai pot folosi muschii relaxati si astfel se stopeaza proliferarea ridurilor profunde.

Tratamentul cu botox se recomanda in cazul ridurilor de expresie situate la nivelul fruntii, care se formează prin contractia constanta a muschilor faciali.

Intrebari frecvente

Tratamentul cu botox presupune injectarea toxinei botulinice in zonele din partea superioara a tenului pentru a reduce ridurile din zona frontala, zona ochilor sau zona periorala.
Costul tratamentului cu botox este net mai mic in comparatie cu procedurile chirurgicale ce ofera solutii similare. Consulta astazi lista de preturi.

Procedura de injectare cu botox nu dureaza mai mult de 20 de minute. Dupa efectuarea procedurii, se recomanda masarea usoara a zonelor si evitarea saunei.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te
error: Content is protected !!