Marire si Contur Buze

Programeaza-te acum

Volum si contur buze

Dupa o singura sedinta, buzele dumneavoastra vor deveni voluminoase, conturate si simetrice. Ridurile fine din jurul buzelor sunt reduse iar aspectul general al fetei si al zambetului va fi net imbunatatit. Aceste avantaje duc la un confort emotional, psihologic si o crestere a increderii in sine.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Buze Remarcabile Dupa 20 Minute

Primul pas il constituie o evaluare a aspectului facial si a tonusului pielii efectuata de medicul nostru specialist, care va stabili impreuna cu dumneavoastra obiectivele dorite. Inainte de efectuarea tratamentului se recomanda evitarea cafelei si a pastilelor anti-inflamatorii.

Procedura se efectueaza fara durere datorita anesteziei locale si dureaza circa 20 minute. In acest interval se injecteaza cantitati mici de acid hialuronic in interiorul buzei superioare sau inferioare si de-a lungul liniei pentru contur, dupa care se face un masaj al buzelor pentru dispersarea uniforma a substantei.

Intrebari frecvente

Tratamentul presupune realizarea anesteziei zonei realizata de catre medicul specialist, urmand ca acidul hialuronic sa fie injectat treptat in zonele care vor oferi volum buzelor, vor redefini si contura zambetul si vor inlatura ridurile inestetice. Procedura dureaza aproximativ 20 minute, insa poate varia in functie de obiectivele dorite de catre pacient.

In general, aspectul de volum buze se mentine intre 6 luni si 1 an. Durata difera de la o persoana la alta si este in general influentata de diferiti factori precum: stilul de viata, varsta, tipul de piele sau activitatea musculara.

Dupa efectuarea procedurii, se recomanda evitarea expunerii la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute (sauna, solar, etc) si evitarea consumului de alcool timp de 24 ore.

In functie de tipul de ten si de problema tintita prin tratamentul cu acid hialuronic, medicul specialist iti va indica o serie de produse profesionale care atenueaza edemul. Se recomanda expunerea la frig sau caldura excesiva dupa efectuarea tratamentului si masajul usor pe zona tratata.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!