Tratament Toxina Botulinica - Eliminare riduri

Programeaza-te acum

Spune STOP imbatranirii!

Prin efectuarea tratamentului cu toxina botulinica se obtine un efect instantaneu de reducere a ridurilor adanci si de intinerire a tenului. Aplicarea toxinei botulinice in mod constant incetineste procesul de ridare. Fata dumneavoastra va fi intinerita cu 10 ani. Procedura este lipsita de efecte secundare si nu necesita perioada de recuperare.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Eliminare riduri cu tratament toxina botulinica

Ridurile fine si cele de expresie sunt datorate contractiei repetate a muschilor de la nivelul fetei si se adancesc odata cu trecerea timpului.
Tratamentul cu toxina botulinica actioneaza exact asupra acestui mecanism de formare a ridurilor fiind o procedura extrem de eficienta in prevenirea si tratarea acestora. Produsul utilizat in clinica noastra VISTABEL(R) – denumirea pentru Europa a toxinei botulinice – poarta distinctia unica de a fi singurul tratament cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea clinica, si 14 ani ca unul din cele mai de succes produse de pe piata care a fost utilizat de peste un milion de oameni la nivel global.

Intrebari frecvente

Tratamentul presupune injectarea toxinei botulinice in zonele din partea superioara a tenului pentru a reduce ridurile din zona frontala, zona ochilor sau zona periorala.
Costul tratamentului cu toxina botulinica este net mai mic in comparatie cu procedurile chirurgicale ce ofera solutii similare. Consulta astazi lista de preturi.

Procedura de injectare cu toxina botulinica nu dureaza mai mult de 20 de minute. Dupa efectuarea procedurii, se recomanda masarea usoara a zonelor si evitarea saunei.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!