Volum pometi si contur facial

Programeaza-te acum

Chip Intinerit Dupa O Sedinta

Un tratament pentru pometi cu acid hialuronic reface volumul chipului, oferind un aspect intinerit. Procedura este una minim invaziva, care netezeste ridurile si hidrateaza pielea in profunzime. In urma tratamentului, este inlaturat aspectul imbatranit si obosit al tenului, iar rezultatele naturale sunt de durata.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Ce Este Acidul Hialuronic

Acidul hialuronic este un carbohidrat, care se gaseste in mod natural in corpul uman, predominant in piele. Functionalitatea acestuia este de a duce substantele nutritive catre celulele pielii, sa le hidrateze, dar si sa le curete de toxine.

Invariabil, pe masura ce trece timpul, cantitatea de acid hialuronic prezenta din epiderma se micsoreaza. Din acest motiv isi fac aparitia ridurile iar pielea isi pierde din proprietatile elastice.

Industria cosmetica profita de faptul ca acidul hialuronic poate retine apa in cantitati de pana la 100 ori mai mari decat volumul propriu, fiind folosit de ani buni pentru umplerea ridurilor si netezirea pielii.

Intrebari frecvente

Rezultatele tratamentului se mentin intre 6 si 12 luni, in functie de varsta, tipul de ten sau dispozitia de plata.

Tratamentele de marire volum pometi cu acid hialuronic nu au efecte secundare. Substanta este perfect compatibila cu organismul nostru. Dupa o perioada, aceasta se resoarbe si este eliminata fara a afecta corpul nostru.

Dupa efectuarea procedurii, se recomanda evitarea expunerii la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute (sauna, solar, etc) si evitarea consumului de alcool timp de 24 ore.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!