Ortodontie pentru adulti

Programeaza-te acum

Prima consultatie ortodontica

Iti multumim ca ai apelat la serviciile Clinicilor DENTESSE! Iti oferim pe aceasta cale, cateva informatii legate de ortodontie si de serviciile de care poti beneficia in cadrul clinicilor noastre.

Echipa noastra de medici specialisti ortodonti te va ajuta sa obtii un zambet asa cum ti-l doresti, oferindu-ti solutii personalizate, in stransa legatura cu nevoile tale estetice si functionale!

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Reinventeaza-ti zambetul

Studii recente din medicina dentara arata ca malpozitiile dentare – dintii strambi, distantati sau înghesuiti – constituie una dintre cele mai importante probleme de sanatate si estetica dentara.

Acestea duc, cel mai adesea, la afectiuni digestive printr-o masticatie defectuoasa, la aparitia cariilor si la imperfectiuni ale pronuntiei. Indreptarea danturii este atat o necesitate medicala cat si una emotionala pentru adulti sau pentru copii, care resimt puternic orice diferenta dintre ei si cei din jurul lor.

In clinicile DENTESSE poti alege dintr-o gama variata de dispozitive de corectare a malpozitiilor dentare. Descopera mai jos optiunile de tratamente ortodontice. 

 

 

Intrebari frecvente

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!